Jump to content

2011.07.01. *Beogradska arena, Beograd* Judas Priest & Whitesnake


Recommended Posts

  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Whitesnake - fenomenalno!!   Judas Priest - odslusao 3 pesme i otisao kuci da spavam.

Uzeo danas za fan pit.   "Dobar dan, kartu za Judas priest" "Za Whitesnake?" "Ne, za Judas priest"   Samo kultno i beskompromisno

Nadam se da ce Judasi biti predgrupa tako da taman kad zavrse ja se lepo pokupim i odem i ostavim pacenicki whitesnake iza. U suprotnom cu morati da biram izmedju whitesnake torture zarad dobrog mesta

E da, pohvala za Coverdale-a sto je uzeo onaj fanovski transparent i rasirio ga ispod bubnjeva, gdje je vidno stajao tokom koncerta, a pohvala i za same likove koji su to napravili.

 

... i da ne zaboravimo ekipu iz Tešnja, i ovaj put su bili sa transparentom Whitesnake / Judas Priest TEŠANJ. To je duh! :rockdevil:

 

A propo ponasanja publike tokom koncerta Priesta, i moj utisak je da su ovacije izmedju pjesama nekako bile slabe, tipa zavrsi se pjesma, malo aplauza i onda gotovo muk, pa mi se ucinilo da su i ovi iz benda to primjetili pa su pokusavali da malo animiraju publiku. Tek mozda u posljednjih pola sata kad su krenule one sutke naprijed atmosfera se nekako podigla. Svejedno, bio je odlican koncert.

Share this post


Link to post
Share on other sites
... i da ne zaboravimo ekipu iz Tešnja, i ovaj put su bili sa transparentom Whitesnake / Judas Priest TEŠANJ. To je duh! :rockdevil:

Da i ja pohvalim moju opstinu onda :D

Pozdrav za ekipu iz Melenaca sto su imali ispisano "Melenci" na majcama (slova ala Iron Maiden logo) :rockdevil:

 

A video sam i majce Judas Priest Srbija (ili Serbia,ne mogu sad da se setim) :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko je rekao da žene ne vole Judas Priest?

 

Zasto su onda svi komentari koje sam cula povodom slika i svega ostalom usmereni na WS? :confused:

I zasto nas je gomila likova (neuspesno) gurala iz fan pita, uz obrazlozenje da ovo "nije neki tamo zenski bend, poput Jovija, vec bend za "prave muskarce" koji znaju sta je mJetal" ?

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

A propo ponasanja publike tokom koncerta Priesta, i moj utisak je da su ovacije izmedju pjesama nekako bile slabe, tipa zavrsi se pjesma, malo aplauza i onda gotovo muk, pa mi se ucinilo da su i ovi iz benda to primjetili pa su pokusavali da malo animiraju publiku. Tek mozda u posljednjih pola sata kad su krenule one sutke naprijed atmosfera se nekako podigla. Svejedno, bio je odlican koncert.

 

 

 

to sam i ja primijetio,nekako je slabo publika reagovala na neke mnogo dobre pjesme,ali zato svi na Breaking the law

Share this post


Link to post
Share on other sites

We all think that way :wub:

 

Mylady, onda cu zamoliti za vashe (ne Vashe) drushtvo za sledeci METAL koncert. :mhihi:

Edited by Huszar
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I zasto nas je gomila likova (neuspesno) gurala iz fan pita, uz obrazlozenje da ovo "nije neki tamo zenski bend, poput Jovija, vec bend za "prave muskarce" koji znaju sta je mJetal" ?

Ma to neki umišljeni likovi koji misle da devojke slušaju samo Sweet Metal, a nekima je verovatno bilo krivo što su devojke u prvom redu.

Jednom sam prisustvovao sceni kada je jedan lik rekao nekoj devojci da nema pojma o metalu, a ispostavilo se da više o njega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije ljudi, bio sam umoran, a nisam ljubitelj Judas Priesta pa sam izasao ranije. Nije zbog svirke, tako sam planirao u startu, da cujem par pesama da vidim nastup i da odem. Mogu reci da su se potrudili oko stejdza i da je zvuk bio dobar. Ne znam koja je prva pesma bila ali je pomalo dosadna i rekao bih bez refrena, a sledece dve su bile bas dosadne ali to je samo misljenje nekoga ko ne slusa Judas Priest i ne zna te pesme od ranije.

 

To sto je mnogo ljudi otislo posle WS ne treba nikog da ljuti ili cudi, jednostavno je to bend koji mnogi ljudi vole i platili bi cenu karte koju su platili samo za njihov nastup, a eto desilo se da sviraju sa JP koje ne vole ili ne znaju. Ne treba sada da stoje tu 2 sata. Iskreno, mnogo ljudi cudi da su WS predgrupa JP i nisu otisli samo zato sto su ocekivali da ce WS samo malo svirati sto u sustini i jesu tj pola koncerta.

 

Samo da dodam da je smesno kako pola ljudi hvali glas pevaca (vazi za oba benda) dok druga polovina smatra da su ocajno pevali, da je glas jednom pukao itd. Jos smesnije je poredjenje ova dva pevaca jer Halford jeste ok pevac i zna da hvata visoke tonove ali on je za mnogo klasa ispod DC. Ipak je to opste znanje i vec aksiom u rock muzici da je on jedan od najboljih vokala ikada, opet po mnogima upravo najbolji.

  • Downvote 14

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos smesnije je poredjenje ova dva pevaca jer Halford jeste ok pevac i zna da hvata visoke tonove ali on je za mnogo klasa ispod DC.

Hehehhe...kako sam se slatko nasmejao !! Samo ne znam na osnovu cega si to zakljucio..al' ajde...o ukusima ne vredi raspravljati !! :pivopije:

 

edit:

Ipak je to opste znanje i vec aksiom u rock muzici da je on jedan od najboljih vokala ikada, opet po mnogima upravo najbolji.

www.google.com ... procesljaj i videces ko se bolje kotira...ako si vec udario po statistici!

:pivopije:

Edited by RaVeN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos smesnije je poredjenje ova dva pevaca jer Halford jeste ok pevac i zna da hvata visoke tonove ali on je za mnogo klasa ispod DC. Ipak je to opste znanje i vec aksiom u rock muzici da je on jedan od najboljih vokala ikada, opet po mnogima upravo najbolji.

Ahahah! Mogu ja da razumem da je neko dosao zbog Whitesnake-a, da ne slusa JP i OK je to.

Al' brate u najboljim danima kad poredis jednog i drugog pevaca, DC moze samo Robu da cisti cipele, o Robovom rasponu DC je mogao samo da sanja, realno, drugo je to sto mu je mozda bend popularniji, sto je pevao za Purple... Tvoje neznanje je zapravo ono sto je smesno. Svako iole muzicki obrazovan ce da ti kaze ko je tu klasa za koga... Naravno, ne kazem da ti sad zbog toga treba da slusas JP, al' ko je bolji pevac nije subjektivna, nego objektivna stvar... Nista nemam protiv DC-a inace i Whitesnake-a drago mi je da sam cuo i video i njih.

Edited by KinSlayer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali jao ljudiii, WS nije bio nikome predgrupa aman :D

imali su pregrupe, nasu i hrvatsku, ws i pristi su svirali u istom rangu :D

Eto, nasli su se na turneji, oba benda su iz UK i resili da imaju par nastupa zajedno.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali jao ljudiii, WS nije bio nikome predgrupa aman :D

imali su pregrupe, nasu i hrvatsku, ws i pristi su svirali u istom rangu :D

Eto, nasli su se na turneji, oba benda su iz UK i resili da imaju par nastupa zajedno.

 

Sve je to lepo ali cinjenica je da su WS svirali pola koncerta i da su bili predgrupa za JP.

 

Sto se tice Halforda i DC stvarno ste smesni! :) To sto neko ima veliki raspon ne mora nista da znaci, tj. to je samo jedan kriterijum. DC ima emocije, blues, snagu i autoritet u glasu. Ima autenticnost. Ne moze se pomesati sa drugim, a visokotonaca ima na kilo. Naravno da je Halford dobar pevac ali jedino zadrti fan ne moze da vidi da je DC kralj medju pevacima, a Halford jedan od sjajnih pevaca.

 

Samo odslusajte Soldier of fortune i sve ce vam biti jasno. To je inace pesma od Deep Purple za mnoge od vas koji vec ukucavate u youtube da se ne zbunite.

Edited by mikki270
  • Downvote 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ipak promovisu samo album, dok se jp oprasta od daljih vecih turneja, i razumljivo je zasto su imali 20tak pesama na set listi, sam je halford rekao da ce se kroz koncert provuci barem jedan pesma sa svakog albuma.

Edited by Junikorn
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mikki270: prva 2 pasusa su ishla u pravom smeru, a onda si u 3. udario po kochnicama, rikverc, pun gas i oborio mnogo peshaka. :udri:

Edited by Huszar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ama ljudi, pre nego sto pocnete da uporedjujete glasove, skontajte da su to razliciti zanrovi! DC peva rok stvari sa bluz prizvukom, RH peva CIST hevi! Mislim, dajte, pa ni njihovi bendovi ne mogu da se porede, to su dva razlicita pravca, iako imaju dodirnih tacaka! Dejvid vodi medju rokerima, Halford medju metalcima, i kraj.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...