Jump to content

Killswitch Engage


azal

Recommended Posts

U principu Giza je u pravu...Mada ne mogu da kazem da u BGu nema dobrih TalmeRko bendova...I ne zelim da pricam o tome ko je bolji a ko gori, ko ima vise ili manje bendova...Ipak je Beograd dosta veci grad od Kragujevca...

Mislim da bi najbolje bilo da se svi ti udruze i da se napravi velika srpska MetalCore scena i da raste stalno...Da se klincima pruzi nesto drugacije, modernije, urbanije od Manowara, Maidena, Helloweena (svaka cast i njima)...I da tako podrzavamo jedni druge, da razmenjujemo svirke medju sobom, sto ce reci da trazimo i bendove koji nisu iz BGDa i iz KGa...

Mnogo kenjam je l da? Ali razmislite malo o ovom predlogu...Mislim da bi moglo da bude mnogo dobro...

 

::NEW BREED OF METAL::

Serbia

 

A ovde da se vratimo prici o KsE-u...

 

Jeste li znali da Mike D ima svoj signature bass...

 

“I wanted to base my signature model after one of my favorite basses: the SRX700. My only requirement was that it needed to look even tougher and more metal (than your ma’s kettle). The MDB has a simplified control layout I prefer, the great SRX pickups, and a customized graphic I designed. The bass is HUGE sounding, comfortable to play, and looks killer. What more could you want?” –Mike D’Antonio (Killswitch Engage)

 

IPB Image

 

IPB Image

Edited by OceanSize

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma daj koji vam je, mislio sam na to da niste slučajno ovde u Bg-u pa studirate nešto pošto nisam upućen baš u članove Boneyarda, tj. gde žive sada i šta rade itd. Pogrešno ste me shvatili, naravno da nemam ništa protiv Kg-a nego recimo Nosebleed momci su iz Kruševca a ovde svi žive, sviraju itd., znam gomilu bendova koji tako funkcionišu pa reko da pitam da niste i vi iz tog fazona.

 

Naravno da nije nikakav problem što ste iz Kg-a, čak šta više već duže vreme Violent Chapter razmišlja da iskombinuje svirku sa vama, u Kg-u, ovde u Bg-u sve jedno (nama bolje u Kg-u :da: ). I naravno da podržavamo CELU scenu, pa nisu svi bendovi samo u Bg-u!! Beograd jeste centar svih dešavanja jer u manjim gradovima nema toliko zaiteresovanosti za tu muziku ali to NE ZNAČI da beogradski bendovi neće da sviraju van istog!!!! Pazi kada i mi ovde kuburimo sa svirkama samo da ostanemo na nuli kada sami organizujemo. Da smo u normalnoj zemlji plaćalo bi nam se za to...lame...

No na stranu to, ne znam da li ste primetili ali BY je na top listi VC-a na myspace-u, mislim da to dovoljno govori! :da:

 

Za početak, planira se u skorije vreme svirka KsE tribute-a, samo malo još da se napeglamo. Ako ste za onda bi vas iscimali da dođete u Bg da odradimo MetalCore tribute svirku. Za početak to. Detaljnije o tome kada dođe vreme. A kasnije naravno bi mogli da organizujemo veliku MetalCore svirku u Bg-u gde bi smo pozvali 5-6 bendova zajedno sa (Bone Yard-om naravno) i napravimo ludilo!! Što ti čovek, tj. Mimi (sorry al' još te ne poznajem :zeleni: ) kažeš, da ujedinimo Srpsku scenu u jedno. A posle ako vi imate akciju za Kg super! Veruj mi da svi mi iz Bg-a jedva čekamo svirke van! Al' problem je što niko ništa ne organizuje.

 

Eto, nemojte da mislite da beogradska scena podcenjuje sve van nje! Naprotiv, jedni problem je, kao što rekoh, to što niko van Bg-a ništa ne organuzuje! Osim ludih Pančevaca, al' oni su priča za sebe :)

 

P.S. Mike D.-ov bas kida kako zvuči a i izgleda!! Čovek ima baš baš talenta za dizajn!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Poz ljudi, povodom ovog KsE tributa koji smo nas nekoliko zeljnika napravili :mrgreen:

 

Cela ova pricha o KsE tribute bendu bi bila super samo da josh mozemo da nadjemo BASISTU!!!!!

Dakle cela postava je tu, svirka je maltene zakazana ali bend i dalje ne moze da nadje choveka za bas gitarom! S toga ovim putem pozivamo zainteresovane basiste (i basistkinje ;) ) da se jave na ovu temu (ako nije problem poshto ne bi smo da spamujemo) ako su zainteresovani da uchestuju u ovome. Mala napomena, bend jeste tribute ali nije zajebancija!!

 

Dakle da svi vide: POTREBAN BASISTA!!!!

Poz svim fanovima ovog jebeno dobrog benda! :red:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...