Jump to content

Burzum


sevast

Recommended Posts

Ne znam šta da kažem. Osećam da ne mogu ništa više da napišem na ovoj temi. Burzum ide u nekom pravcu koji ja ne mogu da pratim. Gledam ove nove slike, slušam novi album i pokušavam da se unesem, da uživam u muzici i atmosferi ali ne mogu. Neki novi klinci neka prate Vargovu karijeru, meni su stari albumi, zaključno sa Hlidskjalf neka vrsta svetinje , muzika kojoj ću se uvek vraćati i slušati sa uživanjem.

Ne znam koliko starih fanova i dalje prati Burzum sa istim uživanjem. Čini mi se ne mnogo. Kao što sam rekao, ovo je muzika za neke nove generacije. Neka uživaju klinci, što da ne.

Ne pljujem ja Burzum, ne kažem da je loše. Samo zaključujem da nije to za mene više i da mi novi albumi, sada kada ih sve zajedno pogledam, nisu ni blizu onom kvalitetu iz devedesetih. Nema više onog magičnog osećaja.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ne znam koliko starih fanova i dalje prati Burzum sa istim uživanjem. Čini mi se ne mnogo.

 

Nema više onog magičnog osećaja.

 

Ovo je velika istina. Meni je npr. Belus odlican album, svidja mi se i novi, ali to je ono neko obicno svidjanje, kao kad cujes bilo koji bend, pa ti se album svidi ili ne, a magija se nekako izgubila usput.

 

Osjecaj kad pustis npr. Filosofem (po 2345234759 put, a opet isti osjecaj) nema sanse vise ikad da se ponovi sa novim albumima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koje crne okolnosti, nikada nisam to uključivao u način na koji doživljavam muziku, osim ako pomenute okolnosti nisu direktno uticale na stvaranje iste. To je tu zarad reputacije albuma. Što kaže Gojko, ima tu nečega.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koje je ovo govno od albuma, majko, oče i svi preci. Vrti li vrti rifove, kompozicije nigde, nabacano, minimum progresije u pesmama. Mnogo bi bolje bilo da se mane metala i odradi ambijentalni šamanski album.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa meni se kreativnoscu novi priblizio legendarnim albumima,i danas vise uzivam slusajuci njega nego debi album,kao i fallen.aske i ova tri naravno ostaju neprevazidjeni,ambijentalni albumi su mi prica za sebe,ako nastavi u ovom pravcu i to ce mi onda biti svijet za sebe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...