Jump to content

Whitesnake


Volvox

Recommended Posts

E jebi ga :)

 

Bar si cula deo koncerta/atmosfere sa stadiona :pivopije:

 

 

EDIT:sad sam se setio da sam ja na taj koncert dosao pola stopom-pola busom iz Bele Crkve sa moto-susreta :)

Edited by LazaGNR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel dolaze mozda ove godine kod nas?

 

Moguće je...popto će se ove god. nastaviti turneja "Good To Be Bad" ,videćemo već...pošto su ispalili pršle,red bi bio da dođu ove ...

 

 

Nista se ne prica za sada...Mozda se i pojave.A ako se pojave,odosmo svi u majcinu od srece.:)

 

To ti pričam :)

 

 

Ja sam doshla iz Crne Gore, vratila se taj dan sa mora zbog njih  :wub:

 

I taj koncert mi je definitivno jedan od najboljih!  :rockdevil:

 

Potpisujem...i meni! Mada je i ovaj u Osijeku bio VRH,ali ipak je Bg Bg,pa još i WS :)

 

 

Koncert koji ću uvek pamtiti. :da:

 

Taj rad ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad ću ja malo da budem storyteller hehe...

Mogu da potpišem da je to najbolji događaj kom sam ikad prisustvovao i da je verovatno nešto najbolje što mi se u životu dogodilo jer utisak koji je ostavio na mene... hm... pa slobdno mogu reći da na neki način traje još uvek!

Elem, sećam se svoje reakcije kad sam saznao za cert... na dan kada je koncert potvrđen i na njihovom sajtu, ortak mi sms-om rekao da se priča da će da dođu i da pogledam po netu kad budem mogao. Ja tad bio na faxu, imao neke vežbe i normalno momentalno sam zloupotrebio net, odem na sajt i imam šta da vidim! Ne znam kako sam izgledao u tom trenutku, znam samo da me je ortak koji je sedeo do mene (a koji pojma nije imao šta je Whitesnake) pitao nešto tipa "brate... jesi dobro?"! U svakom slučaju, kartu sam kupio otprilike čim je krenula prodaja i bukvalno sam odbrojavao dane do koncerta a euforija me uhvatila mnogo pre nego većinu drugih pretpostavljam... I onda na dan certa a i dan pre toga sam totalno bio van sebe i samo o kocertu razmišljao, a kad se društvo okupilo da zajedno krenemo na cert (a bogami nas je dosta bilo)... e tu sam se već totalno oduzeo i osim strašne vrućine u busu gotovo da se ničeg ne sećam do momenta kad smo stigli do Taša! I sad, da ne smram dalje, svi koji su bili tamo znaju kakva je atmosfera bila, definitivno najbolji cert u mom životu... bar za sad... a video sam i omiljeni mi Helloween iz prvog reda, pa Kamelot i Maiden-e po 2x, Metallica-u, Deep Purple, itd. ali ništa ne beše kao WS! Sećam se da smo se posle koncerta bukvalno totalno mrtvi nekako dovukli do Karaburme, zaposeli omiljeni nam park, polegali na zemlju i skoro do jutra pričali o certu... A pod kolikim sam utiskom bio (a rekoh, mislim da sam na neki način još uvek) najbolje svedoči to da sam 3 nedelje posle koncerta slušao samo WS i ježio se na apsolutno svaku pesmu koja je bila na koncertu... Neverovatno! Nadam se da ću bar još jednom u životu pod tolikim utiskom biti posle nekog koncerta!

A što se tiče njihovog eventualnog ponovnog dolaska, suvišnio je posle ovoga da pričam koliko bi mi drago bilo, jel... Nadam se da ćemo ih uskoro videti opet, ako može već ove godine bilo bi fenomenalno! :rockdevil:

Aj uzdravlje!

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Mada je i ovaj u Osijeku bio VRH,ali ipak je Bg Bg,pa još i WS :)

Chula sam da je bilo super i tamo i bash mi zao shto nisam bila :(

 

 

@Zoll:Za euforiju te razumem u potpunosti! I bash bi bilo divno da dodju kod nas, ako ne ove, onda sledece godine!  :pivopije:

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neshto shto cu zauvek pamtiti- kocert u Sofiji i onu ludu kishurinu koja je lagano pochela da sipi na "Is this love" i zavrshila se provalom oblaka tokom celog koncerta Def leppard, koji su svirali posle Whitesnake-a. A obozavam "Crying in the rain" :smile:

Edited by angels deserve to die

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakv je to koncet bio...atmosfera full...noc,Tas i publika! Pici Ain't no love in the hearth of city a ja trcim da pisam :):)

Dave je bio fantastican...Predgrupe Alogia i KA. Mozda i najbolji koncert u zivotu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, da, bio je to mnooogo dobar koncert... Sećam se da smo cimer i ja kupili karte u SKC-u odmah po puštanju u prodaju, redni broj 00009!!! :rockdevil: Pa onda ona strašna kiša veče pre koncerta, pa alkohol i svašta nešto, zatim odlazak kod ortaka po pljusku sa zatvorenim kišobranom, pa pica sa nogu u Staklencu, pa poker na Dorćolu, pa cimer koji je u pet ujutru izlazio napolje a patikama blokirao ulazna vrata zgrade a išao bos :) :) :) pa sutradan lepo vreme, pa blejanje ispred Taša od pola pet, pa smo ogladneli, pa nam ortakinja donela sendviče!!! ;) Pa onda ulazak, trčanje ka ogradi, pa tri sata čuvanje pozicije, pa fenomenalan koncert... pa onda ono ludilo zvano izlazak iz partera... pa penjanje na tribine (thanks Zlaji iz Dargorona)!!! Majica puna znoja, na licu kez i fenomenalni utisci... potom cirkanje na Kališu, pa taxi, pa dve gurmanske u Good Food-u kod Bogoslovije, pa konačno povratak u dom... Eh, kakvo leto...

Share this post


Link to post
Share on other sites

jao jbt, sad kad se prisecam, tako mi se ide opet, koja je to atmosfera bila i koliko ljudi i sjajan repertoar i lepo vreme, jaooooo bre ocu opeeeeeeeeet!!!!!!!!!!!!

 

Da znash...i ja bih opet !!!

 

 

@Zeka_sd:Jaoooo brate,kad se setim samo...jeste bila akcija AJD ZDRAVO...ma ceo taj 30. jul te 2006. godine Gospodnje mi je bio SUPER !!!

Prepricacu ceo dan ovih dana samo da se nakanim da otkucam :)

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

Share this post


Link to post
Share on other sites

... pa onda ono ludilo zvano izlazak iz partera...

Haahaha... da, da, to je bio haos... jedino mi na Maiden-ima na Sajmu 2007. bilo gore, umalo ne poginuh tad! A tad posle WS-a je najluđe bilo, bukvalno se biješ za živu glavu i da dođeš do onog tunelčića za izlaz (u kome me je masa u jednom momentu izdigla od zemlje pa sam mogao da mašem nogama :) ) a sa razlgasa piči "Always look at bright side of life"! :) :) :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@crusader84

Auuu, care, neizmerno hvala!!! Naježio sam se kad sam video neke od ovih fotki i ponovo se setio svega vezanog za taj cert hehe... :pivopije:

Ako još neko ima nekih, dajte linkove, vredi obogatiti kolekciju :)!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...