Jump to content

Ascension


morbid god

Recommended Posts

Ma gluposti, tipa niko nije spiritualan kao mi, nasom muzikom slavimo smrt i jedva cekamo da umremo i slicna klinacka proseravanja. A brisao sam jer je nepismen, bilo je nekoliko recenica sa takvim gramatickim frljanjem da nisam imao snage da ih potpuno menjam da bi imale smisla. Ovo ostalo se svodilo na sitne intervencije. Tako da nije vredno pomena, stvarno.

 

Sto se lineup-a tice, ako odete na arhive videcete da tamo ne postoji trenutni lineup, a ni prosli. Takodje, ako odete da procitate druge interjue na netu, nigde ne pise ime clana sa kojim je vodjen razgovor. Dakle, namerno kriju identitet, jer je to postalo kul. Evo ga licni profil na arhivama:

 

http://www.metal-archives.com/artists/Arioch/1906

 

Za sve druge bendove pise gde je i kada bio angazovan, osim za Ascension. Tu je navodno samo radio tehniku. Tako da sam mu sa velikim zadovoljstvom otkrio ime - kapiram da ce to da ga propisno iznervira :)

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne radi se o ložačima (oni svakako žele da saznaju), nego o radnoj etici. A da, izvini, ti si pravnik.

 

Što se ložača tiče, njima banja, dobili su novi clue da pogađaju ko je, pun identitet smo dobili samo mi, insajderi sa yumetala. Ovome će verovatno da bude glupo da reaguje, jer će da ispadne da priznaje da je to on, mada, možda se i javi u fazonu ''niko se nije predstavio kao Michael, kakva je ovo greška'', pa da kmeči da se trag ukloni. A onda će to kako se pojavilo ime na Nuclear War Now da prepričava par fenova koji su imali privilegiju da pročitaju intervju pre uklanjanja. :D

 

Kuruz zna znanje

 

Pomazi ga po glavici :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva bre profesionalna etika? Vodim mali neprofitabilni webzine za svoj cef, profesionalna etika je kategorija koja tu ne postoji. Doduse, proveo sam par godina radeci za nedeljnik NIN, i tu je bilo profesionalne etike. Ona se, izmedju ostalog, ogledala i u obavezi sagovornika da se identifikuje kada biva intervjuisan, to se smatralo elementarnom kulturom. Ako je ovaj gospodin mogao da mi se predstavi (gospodin), boli me bas dupe sta ce da misli ovaj trol. Inace, poslao sam mu link cim sam okacio vju, pa neka on kuka ako mu nesto nije po volji, a ne ti.

 

Plus, Kuruz i ja se mazimo redovno.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čuj malo bolje, nismo rekli da ne valja jer nije kao Consolamentum, nego ne deluje toliko mindblowing koliko je Consolamentum bio, mada izgleda da su više grower pesmice, al' opet ne znam šta će da bude :D

 

Ko im kriv što su postavili tako visoko kriterijum sa Consolamentumom :)

 

Mada ćete vi kojima Consolamentum nije toliko fenomenalan jer niste podlegli hajpu moći super da uživate i u ovom novom albumu.

I u finskim kultovima :P

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...