Jump to content

2011.11.23. *SKC, Beograd* Iced Earth


METAL Man

Recommended Posts

Cekaj, hoces da kazes da kod nas dolaze bendovi samo kada im ode neki bitan element? A eto, desavalo se da neki bendovi izgube bitan element bas nakon turneje koja je bila u bgu, Candlemassu otisao Messiah, Vicious Rumors se sa Riverom rastao, Therion cela postava itd. A svi ovi, a ti benovi su vec svoje vrhunce nekada pre doziveli, a ono malo bendova koji dozivljavaju svoje vrhunce trenutno (Mastodon npr.), nema teorije da dodje ikada kod nas jer nema interesovanja pre svega rekao bih.

 

Ma, dokle god je bend jos uvek sposoban da pruzi dobro koncertno iskustvo, ja sam svakako zainteresovan da ih overim live. Zamarati se time kako nisam video (a ni mogao), ne znam...Gamma Ray 90tih, ili eto IE, krajem 90ih, moze samo dovesti u depresiju :]

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Ocean su prošle godine dva puta bili kod nas. Neka mi neko kaže da nisu na vrhunci karijere. Da nisu i Behemoth odavno izgurali svoje kada su svirali u SKC-u 2007. godine?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Neka sere ko šta 'oće, ali ako mi neko otpeva A Question Of Heaven i Melancholy onako kako je Barlow otpevao i ne samo otpevao, nego i preneo emocije, ja mu dozvolim da mi popuši kitu. To može samo Barlow i niko više.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja postovala na temi o bendu umesto ovde

 

Posle mnogo godina čekanja, konačno nam dolazi jedan od najboljih power metal bendova - ICED EARTH, koji će nastupiti u beogradskom SKC-u 23. Novembra sa početkom u 20h. Predgrupe će biti poznate uskoro.

Promotivna cena karata je 2.000rsd.

Prodaja karata kreće od Ponedeljka, 4.Jula na svim prodajnim mestima Eventima, Blagajne Doma Omladine i SKC-a, i Bilet Servis (Trg Republike).


Korisne informacije:
Studentski kulturni centar
ul. Kralja Milana 48
11000 Beograd, Srbija

gradski prevozi:7. 12, 19, 21, 29, 31, 74

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam bas nesto veliki fan ovog benda, ali su mi ok... 

 

On March 3, 2011, Matt Barlow announced that he will again be leaving Iced Earth after the band finishes its European festival shows, citing his commitment to his family and the need for Iced Earth to tour more as his reasons for retirement.

 

Jel ovo pravi razlog napustanja ili ima neki skriveni koji je javna tajna?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...