Rizikujem da skrenem totalno sa teme ali ovo moram da kazem.
Gwydione, ako nisi primetio do sada, ovo je tema o muzici, tj. o Blackmore's Night, a ne o tome koja ti je omiljena vrsta toalet papira i zato prestani da seres. Licno, meni je apsolutno nebitno koje su veroispovesti clanovi nekog benda, dokle god je muzika dobra. To ne znaci da mi se svidja to sto SLAYER (primer) rade, ali su odlicni muzicari, i uvek cu otici na njihov koncert. Kada bih vodio racuna o takvim stvarima, sta bih onda slusao? Samo one bendove i muzicare koji su apsolutno bezgresni, a samim tim bih morao i sebe da preispitam, itd. Slusam ono sta mi se svidja, a ne ono sta drugi misle da treba da slusam. Cini mi se da se o ovome vec mnogo puta raspravljalo, ali tebi neke stvari ocigledno ne ulaze u glavu. U redu je, nisi ti kriv, takav si rodjen.
Ako vec zelis sa nekim da se svadjas, izvoli na private, napsuj mu se mile majke, kazi sta ti se svidja a sta ne kod tog nekoga, i ostavi ljude na miru da pricaju o stvarima koje nemaju veze sa tobom i tvojim problemima koje imas sa drugima na yumetal-u. Odrasti covece!