Jump to content

2011.06.25. *Rok miting, Debeljaca* Tarja Turunen


METAL Man

Recommended Posts

Krenuo sam u petak uvece oko 21h za Debeljacu i vratih se pre koji sat taman na posao ovako smrdljiv

:bigblue:

 

Organizacija je bila na nivou, svaka cast De'Wheels-ima. Moto skup u Debeljaci je od sada na mojoj listi "must go" kraj Apatina i Futoga jer je zaista jedan od boljih u Vojvodini. Docekali su svakog ko najboljeg prijatelja i zaista su sredili prostor. Jedina primeda je sto nije bilo Jelena, ali sredilo se u najblizoj prodavnici.

 

Tarja k'o Tarja je bila odlicna. Uzivo dosta bolje i zvuci i :red: izgleda. Pre koncerta sam se slikao, dobio autograme i izljubili se srpski :bigblue: tri puta, a posle sam dobio i set listu koja je bila kraj njenog mikrofona.

 

Evo par snimaka koje sam snimio te noci:

 

 

 

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Organizacija je bila na nivou, svaka cast De'Wheels-ima. Moto skup u Debeljaci je od sada na mojoj listi "must go" kraj Apatina i Futoga jer je zaista jedan od boljih u Vojvodini. Docekali su svakog ko najboljeg prijatelja i zaista su sredili prostor.

Vaistinu! :):pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deluje iskreno zadovoljno. Drago mi je što je tako zbog ljudi koji bi voleli da je ponovo vide na samostalnom koncertu, iako ja sam nisam obožavatelj njene muzike. :da:

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

To zaista treba Srbiji - Metal festival. A ne da moram da idem u drugu drzavu.

Sa kartom od četiri hiljade dinara i Maidenima ili Metallicom kao headlinerima, možda bismo i mogli da govorimo o nekom jednodnevnom festivalu. Plus pod uslovom da u okruženju ne bude sličnih koncerata...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitam se po cemu je on legenda!

Sram da te bude, odma' se ritualno samobanuj. :lol:

 

 

Evo nekih dojajnih pro snimaka sa 'certa...

 

 

 

Sasvim pristojan koncert, falio koji bis, koja stara stvar (Stargazers bila na tonskoj a nije na 'certu!), ali da ne elaboriram, opet ćemo da zaglavimo u raspravi stari vs novi Nightwish. :haha: Tarja odlično otpevala, Terrana jeb'o mame (ne znam koj' đavo on još uvek traži s Tarjom, keš verovatno, imam utisak da se žešće dosađuje), jedino mi onaj gitarista bio nešto blje... A da, kljavadžija isti Murinjo. :lol:

 

Generalno jedan lep događaj, fino organizovano, prostor je skroz kul, nadam se da će narednih godina i nešto veće tu napraviti.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cekaj, da li neko ide na Tarjine koncerte da bi zapravo slusao njene pesme?

Manje-više. :mrgreen:

 

Iz mog ugla, to izgleda ovako... NW iz perioda zaključno sa Century Child mi je sasvim sigurno bar među 4-5 omiljenih bendova, ako uzmemo u obzir period posle 2003, njah, jedan od gomile bendova koji su mi OK ali ništa posebno, mogu da prođu među 40-50. Tarjina solo karijera, pa tu negde kao noviji NW, tj niže nešto, ipak ja kod NW-a dojajnija mjuza. DPP mi je muzički i bolji nego Once, ali vokal ga sa'ranjuje. :mhihi:

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...