Jump to content

2011.07.31. *Beogradska Arena, Beograd* Slash


aksa

Recommended Posts

Mogu samo da kažem BILO JE JEBENO FANTASTIČNO!!! :rockdevil: Nisam se skoro toliko dobro proveo na nekom certu! :rockdevil: Bio sam u, rekao bih, delirijumu veći deo certa, još uvek sam pod utiskom... mnooogooooo dobar cert, zajebao se svako ko nije otišao!!! Najviše sam uživao uz hitove iz Gn'R ere, ali je svaka pesma sinoć odsvirana bila na mestu! Ako mogu neke highlight momente da izdvojim, to su svakako bile pesme Nightrain, Civil War i, naravno, Paradise City.... a i Rocket Queen, My Michelle, Patience, Mr. Brownston! :zuba: A i tema iz The Godfather je odrađena opasno! Slash pokidao, Myles takođe, i ostatak ekipe je odličan bio... ma - haos koliko je bilo dobro!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Jedino je šteta što nije bilo više ljudi, očekivao sam nešto veću posetu, ali dobro... atmosfera je svejedno bila odlična!

 

E, da, imam jedno pitanje - jel zna neko možda da li još uvek i gde mogu da se nabave one majice sa GnR logoom koje su se pre certa prodavale ispred Arene?

Edited by Zoll

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

E, da, imam jedno pitanje - jel zna neko možda da li još uvek i gde mogu da se nabave one majice sa GnR logoom koje su se pre certa prodavale ispred Arene?

 

Nisam bio na koncertu, pa samim tim ne znam ni kako izgledaju te majice, ali ako kazes da su se prodavale ispred Arene, onda pretpostavljam da to nisu original majice, nego one tzv. "pijacne". :) Ako je tako, onda mislim da znam ko prodaje te majice, jer poznajem iz vidjenja tog covjeka koga sam vidjao takodje ispred Arene prilikom nekih drugih koncerata i takodje je prodavao majice. Uglavnom, potrazi u muzickoj prodavnici "The Wall" u trznom centru u Balkanskoj ulici, na I spratu, br. 29, a u slucaju da to sada ne radi preko ljeta, onda malo prosetaj po buvljaku, mislim da on i tamo ima tezgu, negdje na sredini pijace otprilike, znaci takodje tezga sa rock majicama, diskovima i slicnim stvarima. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teško da je na sredini baš, samo da ubacim. ;) Ima jedna tezga u trećem redu sa leve strane (gledano sa velikog ulaza), jedna pri kraju Buvljaka i jedna u poslednjem redu, preko puta prodavnica sa tepisima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uf...odavno se nisam toliko iskakao na jednom koncertu, a bogami i ostao bez glasa !

 

Stvarno savrseno u svakom pogledu...na Slasha ne treba trositi reci, cuti ga uzivo stvarno nema cenu! Perfektno od pocetka do kraja...Civil War, Nightrain, Slither, Paradise City, Mean Bone, Doctor Alibi, Nothing To Say, Sweet Child, Back From Cali, Mr. Brownstone,My Michelle...ma svaka pesma! Majls sasio, ostatak benda na nivou!

 

Moj licni dojam da je ovog puta bilo najbolje ozvucenje u areni (od nekih 10-ak koncerata na kojima sam bio)! Publike negde izmedju 5 i 6 hiljada koja je napravila stvarno dobru atmosfericu...makar u fp-u gde sam bio!

 

Sve u svemu...RnR vece za pamcenje! :rockdevil: Nadam se da cemo ih sve zajedno videti i sledece godine...kada, ako se ne varam, izlazi novi album (tako sam nesto razumeo Slesa ili Majlsa...ko god da je to pomenuo od njih) !

 

10/10

 

evo slika:

https://picasaweb.google.com/zec.aleksandar/Slash

 

edit:

 

http://www.youtube.com/watch?v=s2dFsQwmdWk

Loaded like a freight train, flyin' like an aeroplane ....

:rockdevil::rockdevil::rockdevil::muzicar:

Edited by RaVeN

Share this post


Link to post
Share on other sites

slike su zaista odlicne, svaka cast! zahvaljujem :)

a sto se koncerta tice nema teksta za opisati...

a jos kad pomislim da sam se igrom slucaja zatekla u areni...

mislim da je 10/10 slaba ocena za ono sto je imalo da se cuje :)

inace cuh: "see you next year" od strane Slasha

nadam se da je ozbiljno mislio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...