Jump to content

The Elder Scrolls V: Skyrim


Guest c1k4_ml3kc3

Recommended Posts

Necu da ureknem ali po svemu sto sam do sada video samo ako uspeju da naprave ponovo mega-retardirane kvestove za fighter's guild i glavnu pricu (ala Oblivion) mogu ovu igru usrati.. a cak i tada ce biti miljama bolja od Obliviona. Ako prica bude na nivou Morrowinda, imamo novog kralja ES serijala i verovatno najbolju igricu svih vremena.. let's hope so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo rece awesome sa warez-bb-a da bi trebalo da bude za vikend,disk za PC je izcurio,rade na kreku(predpostavljam da je mislio na skidrow).

 

edit:s' druge strane,ima indicija da i xbox360 verzija koja je vec iscurila koju ljudi bez problema igraju i ova PC verzija nisu zavrsni build-ovi,mada ko ce mu ga znati sa bethesdom realno.disk je vjerovatno na stampanju,ako je to to sto je iscurilo,a to jedino ima logike,to je ono sto ce se prodavati.

Edited by BLAGOJE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dark Brotherhood i Thieves Guild u Oblivionu (pogotovo ovo prvo) i maltene ceo Shivering Isles su nesto najbolje u Elder Scrolls igrama ali nazalost bas zbog toga se jos vise istice ocajna prica za Fighter's Guild kao i prilicno mlaka za glavni kvest. Ono sto je mene doduse najvise smorilo je sto su posle originalnog sveta sa solidno originalnim kreaturama iz Morrowinda presli u Oblivionu na jednoroge, minotaure i ostala krajnje neinventivna stvorenja a i main quest prica je kudikamo losija. Ako u Skyrimu ponove kvalitet DB-a i Thieves Guild-a iz Obliviona a sve ostalo manje-vise iz Morrowinda, bice do jaja.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...