Jump to content

2011.07.11-17. *Tolmin, Slovenija* Metal Camp 2011


LazaGNR

Recommended Posts

Jедно питанје- од централне аутобуске станице ли треба да ухватимо аутобус за Толмин? Је само једна аутобуска станица у Љубљани?

Da,ima samo 1 autobuska stanica u LJubljani.Odmah je ispred/pored zeleznicke stanice.

Imas gore sliku (post metallicus-a),gde pise kad ima bus od LJubljane za Tolmin.

 

 

A ako idete vozom,onda ovako:LJubljana-Most na Soči,pa onda bus za Tolmin (Most na Soči-Tolmin je oko 10 km).

Vidimo se sad u petak najverovatnije pre koncerta :pivopije:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inace jel mogu da se kupe karte na ulazu ?

Mogu.I mi ćemo kupiti karte na ulazu.U eventimu su 130,5 evra,a na ulazu 120.

 

meet&greet

 

Tuesday, July 12

18:30 h MOONSPELL

20:00 h DEATH ANGEL

 

Wednesday, July 13

17:00 h WINTERSUN

20:00 h KYLESA

 

Thursday, July 14

19:30 h TROLLFEST

20:30 h THAUROROD

21:00 h MILKING THE GOATMACHINE

Friday, July 15

15:30 h BLIND GUARDIAN

16:30 h SUICIDAL ANGELS

17:30 h POWERWOLF

19:30 h ALESTORM

20:30 h ARKONA

21:00 h MERCENARY

 

Saturday, July 16

16:30 h AMORPHIS

17:00 h ACCEPT

19:30 h VARG

20:00 h BELPHEGOR

 

Trebalo bi uhvatiti Wolf Hoffmanna i škljocnuti se sa njim.

Edited by metallicus

Share this post


Link to post
Share on other sites

6600 дин је повратна до Љубљане возом. Полази у недељу у 21:40 а стиже ујутро у 07:22.

6060 је аутобусом. Полази у 00:50 а стиже у 09:05.

 

Таман се добро надовезује овај воѕ за Мост на Сочи у 09:40. Тамо стиже у 12:27, тако да ценим да се може стићи до Толмина негде до 14 ако је тако близу.

 

Ко би ишао са мном овом варијантом? Значи ко нема већ организован превоз колима...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не могу да пронађем информације о аутубусима из Љубљане за Толмин на 11 јули, овог сајта ми зарађује информације само за данас!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maloprije me zvao Stojan i kaže "Zar mi nisi bo ostavio mjesto u kolima?Ako nećeš sa svojim kolima,imam ja čoeka koji će nas odvesti za manje od 100 maraka,ti samo bo daj pare"."Tolmin" sam mi diktiro slovo po slovo jedno 5 minuta,a bar 5-6 puta sam mu ponovio u kom se periodu održava.Na kraju reče "Vidimo se gore".Ne bi me iznenadilo ako se pojavi na MC.

 

Umalo da zaboravim,ovaj put mi je pogodio ime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...ipak nece ici ti sto sam mislio da ce ici na Metal Camp.Sreo sam ih juce u NS-u na Kreatoru,kazu moraju da poplacaju kazne za neke nelegalne supstance sto su im panduri pronasli,pa zato ne idu :bigblue:

 

Uglavnom,mi krecemo nocas,pa smo valjda tamo sutra ujutru :srbija:

Edited by LazaGNR

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eto nekako sam se nakanio da napišem koju rečenicu o ovogodišnjem MC-u.

 

Lokacija održavanje festa nije mogla biti bolja.Šumica,rijeka,okolo brda...ma divota.

 

Sama organizacija festa je na visokom nivou,o ozvučenju i svetlosnim efetima suvišno je komentarisati.Malo mi je čudno što nema nikakve kontrole ulaska u kamp.U festivalski prostor mogao si unijeti i tenk u dijelovima,pretresaju samo torbe dok džepove niko ne gleda.Ono što mi se najviše dopalo je neograničen broj ulazaka/izlazaka iz festivalskog prostora.Pokažeš narukvicu i prolazi.Redari,uglavnom bosanci u svakom momentu spremni su priteći u pomoć.Toaleti su svako jutro čišćeni i dezinfikovani,a ne kao kod nas jednom u 10 dana.Jedina zamjerka je nedostatak toplih tuševa.Kažu da su korišćenje istih naplaćivali 2 evra.

 

Što se tiče kulture publike i to je za pohvalu.Nema guranja,cimanja.tu i tamo poneko talasanje i to je to.Jedino kad bendovi pozovu na gaženje,onda nastaje pravi tutanj.Recimo ja sam ušao unutra 10-ak minuta prije nastupa Slayera i bez problema stao u 3-4 red.U Srbiji bi me neko ubo nožem.Ne mogu da ne pomenem koliko je bilo pzeraja.Likovi namontirani 24h dnevno u kožu,čizme,spajkove,lance,kurce-palce,kiselog lica,mrze ne znaju ni oni šta mrze...Viđo sam takve likove kako namontirani u prethodno navedene đinđuve ulaze u vreće za spavanje,pa čak se i kupaju na rijeci.Mnogi su se u martinkama tušarili.Da živim još 100 godina nikad ih neću skapirati.

 

Nastupima bendova malo ko bio je nezadovoljan.

 

Arch Enemy je imao najlošiji zvuk.Bili su skroz smanjeni,ništa se nije čulo.Vidjelo se da daju sve od sebe,ali džaba kad se ne čuje.

 

Airbourne je napravio ubjedljivo najbolji show na festu.Sve je u bendu podređeno Joelu.Svaku solažu on svira,jedini komunicira sa publikom,poslije pjesama izdrkava se na gitari...Najjači trenutak je bio kada se popeo uz konstrukciju (koja nosi krov bine) pod krov bine i nekoliko minuta svirao solažu na 17-18 metara visine.Kasnije je mućkao limenke piva,pa ih sebi razbijao o glavu.Moraću ih ponovo gledati.

 

Ritam Nerada je nastupio pred 300-400 ljudi.Na strance su ostavili dobar utisak.

 

Legion of the Damned je nešto najbrutalnije i najsirovije što sam ikad čuo u životu.Nikad mi nije zujalo u ušima kao nakon njihovog nastupa.Zvuk te bukvalno nosi.Dok su izvodili Sons of the Jackal i Cult of the Dead šnicle su otpadale.Bio sam na njihovom mett&greetu i ulovio Maurica za fotkanje.

 

Slayer nema potrebe komentarisati,možete i sami pretpostaviti da su oduvali uz South of Heaven,Raining Blood ,Black Magic,Angel of Death...Ovaj put umjesto Hannemana svirao je Holt.

 

Blind Guardian ne slušan ipak sam odlučio da ih pogledam.Odličan performans!!!Čini mi se da je više publike pjevalo na BG nego na Slayeru.

 

Dugo nisam vidio veseliju atomosferu kao na Alestormu.Laza je vidio lika sa nogom u gipsu kako surfa.Sad zamislite ostale.

 

Acceptu sam se najviše obradovao.Stari majstori svog zanata.Bukvalno su me razbili svojim čistokrvnim heavy zvukom.Mark odlično pjeva.Da je Udo u bendu ne bi ništa bolje zvučali.Nastup su otvorili sa fenomenalnom pjesmom sa novog albuma Teutonic Terror,a kasnije su se ređali sve sami klasici Princess Of The Dawn,Metal Heart,Breaker,Fast As A Shark,Losers and Winners i za kraj Balls to the Wall.Šteta što im je nastup trajao 70-ak minuta pa nisu svirali London Leatherboys ili Burning.

Bio sam na meet&greet dobio autograme,jedino mi krivo što se nisam sa Vukom slikao.Bilo je po sistemu dobio si autogram i pali.

 

Kreator je „stavio tačku na I“ na ovogodišnji MC.Tokom prve dvije pjesme zvuk je bio prilično tih,kasnije su tonci sredili stvar.Konstantne šutke,gaženja,kojekakvi „pit-ovi“ uz provjerene klasike Pleasure to Kill,Phobia,Violent Revolution,Flag Of Hate,Betrayer,Tormentor...proizveli su kubne metre prašine.

 

Još bio pomenuo da su Death Angel,Monnspell,Powerwolf,Bulldozer,Hellcats,Milking The Goat Machine,Brujeria i Mastodon odradili momački posao.

 

Što se tiče ostalih stvari pomenuo bi nabudžene cijene u festivalskom prostoru,bogate štandove i masne ženske.Umalo da zaboravim i prvakinje moldavskog nacionalnog pozorišta koje su nas na after partijima ostavljale bez daha svojim guzovrttango plesovima.

Edited by metallicus
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Još bio pomenuo da su Death Angel,Monnspell,Powerwolf,Bulldozer,Hellcats,Milking The Goat Machine,Brujeria i Mastodon odradili momački posao.

Hellcats? Hahaha, one su bile i prošle godine. Doduše, nismo ih slušali, samo smo ih upoznali na plaži, tako da nemam pojma kako zvuče.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...