Jump to content

League Of Legends


Guest c1k4_ml3kc3

Recommended Posts

ja imam problem sa LoL-om :(

 

kad god zelim da odigram na foru "match me with teammates" nece da me pusti u igru, tj, ne pusti me ni da izaberem sampiona :/

zna li neko u cemu je fora

 

inace mogu da igram sa rendom ljudima sa servera

 

Pa moras imati ortake koji su oniline tada ? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne moras, "Match me with teammates" je solo mod.

Elem, zajebavali su serveri juce, probaj danas opet, pokusaj odnekle drugde da pokrenes gejm, da vidis da nije do accounta itd.

Ali, verujem da je do servera, opet imaju problem sada kada je Domi izasao.

 

I da, cisto da ne bude ovamo da nisam ni prokomentarisala mod... Ne svidja mi se, previse je lako. To su mi kao prvi utisci, videcemo kada prodje malo vremena i ljudi nauce da igraju... Ali za sad, stvarno prelako.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sinoc je dominion zvanicno pusten.kakvi su prvi utisci? ja sam juce po prvi put igrao sa premade ekipom doduse bilo nas je samo 4 ali je bio solidan premade.prvih par su bile laganice,ali u poslednjoj smo izabrali 3ap i 2 ad heroja protiv nekog ultra/mega/giga cudnog champ setupa i naravno likovi su nas odrali. pre se mnogo manje poena dobijalo za pobedu to su sada malo povecali,ali opet je manje nego 3vs3 ili 5vs5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

veceras zavrsih partiju i posle 75min i totalno izgubljene partije uspeli smo da preokrenemo situaciju. u protivnickom timu nafidovani akali,talon i twitch koji su kasnije imali 20-20 i 25-25 ali i za op akali ima leka :bigblue: igrah sa veigarom,nagurao sam 850 ap-a i naravno ona je kretenka pravila ap ali ocigledno meni u korist. u pocetku je bila toliko op da je nismo mogli zaustaviti,a kasnije moji e,w i ulti resavaju stvari. danas do ponoci traje bundle sa miss fortune,xin zhao-om i katarinom koji kosta samo 625rp poena,a ja nemam sa cega da uplatim iste :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Juče i danas sam iz dosade igrao sa botovima. Cilj mi je bio što duža partija, što više killova i što više damage-a. Rezultat? Partija od 1h 42 minuta, 2.5 miliona damage-a, 138 killova i 1381 cs.

 

jBjTd.jpg

 

WXmjY.jpg

 

Zbog balansa igrao sam sa 2 bota protiv 5 botova. Ako se igra 5v5 teško da partija može da traje 1h.

Edited by Vitamin K Experience

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, da, ali ja ne tvrdim da je ovo što radim skill. :haha: Upravo potvrđujem suprotno, da ne treba nikakav skill za bot partiju.

 

@ Havoc

Ona mi je omiljeni AD carry zbog slow-a koji ima sa autoattackom, iz raja izašlo za farmovanje botova. A pored toga morao sam AD da igram sa brutalnim attack speedom, 100% crit chance i 40% life steal, zbog solovanja Barona. Isprobao sam razne bildove, samo sa kombinacijom Infinity Edge, 2 Bloodthirster-a i 3 Phantom Dancera me Baron nije ni jednom ubio. Sa 3 BT i 3 PD dešava se da me utepa. Probao sam sa par drugih heroja, ali ispadne dosta napornija partija.

 

E da, ako neko hoće u sličnu avanturu, preporuka da uzmete sa sobom dva maga (u pomenutoj partiji sam poveo Fiddlesticks-a i Swaina) jer ne mogu da pushuju turrete tako brzo, a kao protivnike nešto bez mnogo CC-a da vas ne ubiju (moj team of choice: Warwick, Xin Zhao, Swain, Garen, Graves).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam probao sa botovima, ali na ovaj East mi se vec smucilo da igram... Sto zbog toga sto svaku drugu partiju jedan izadje, sto zbog toga sto su igraci obicni idioti koji znaju samo da psuju i nista drugo. Retkost da naletim na ok igraca. Evo jedan detalj. Igram sa Kassadinom (on mi je main, i samo njega furam, izucio sam se lajk a bos) i normalno teram mid lane solo. Sa druge strane Teemo... Do lvl 5, 3 puta ubijem Teema, a on lik krene da mi psuje mater, da sere kako je Kassadin ks-er, kako ne znam da igram sa njim, itd... A lik me fiduje samo tako. Svi koji su igrali sa Kassadinom znaju da on ne moze da ide direkt prvi u borbu, i da rushuje. Vec da ceka pogodan trenutak kada krene masovna borba, ili kada se tvoji povlace, i da pokupi ostatak (sto po nekima jeste KS, ali sta da im radim, kad ne mogu da ih ubiju solo...). Kassadin = Hit and run. Obozavam. A ove sto seru kako sam noob, tokom cele igre fokusiram i tovarim xD Moracu da uplatim na racun neke pare pa da se prebacim na west europe, cujem da je tamo mnogo prijatnija atmosfera, i da su igraci mnogo pametniji i slozeniji...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj haz a problemz. Instalirah danas novi patch, nisam ulazio par dana, kad op, udjem u igricu, izaberem champ-a, i kad krene loading screen, prc, Microsoft Visual C++ Runtime error, line 199... Nakon sto sam proveo 3 sata guglajuci svaku mogucu tehniku koju sam znao, nema sta nisam probao, i jos uvek nisam sredio... Sad sam ukljucio da repair celu igricu. Ako to ne radi, jebem li ga vise. Ako imate neku ideju javite. Nema sta nisam uradio, reinstalirao microsoft visual c++ 2010, latest directx, sve latest, grafulja, makar sto se tice ovih problema, sve to resavam u letu. Ali ovo zapelo pa zapelo...

 

Noup, nece ni sa repair :/ Jebem li ga sta da mu radim, proklet bio ovaj glorius executioner patch -.-

 

EDIT 2:

Uradio sam nesto, jebem li ga sta, iskljucio sam Comodo Firewall, Sandbox Mode, Defense Mode, sve zivo pogasio, i tek sad proradilo... Ne kapiram u cemu je fazon, popalio sam opet sve te stvari, i ne baguje. Scumbag Riot sourcecode...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma jeben je client taj jako, meni je za novu godinu bagovalo zbog izvesne baterije na maticnoj koja je vratila sys.time na januar neke random godine, pa je client shvatio da igra tad nije postojala

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...