Jump to content

Van Gogh


IRA

Recommended Posts

Nije baš tako...

Sada je YU GRUPA rasprodala klub u Kraljevu. Brejkersi rasprodaju  sve ono što sam ja gledao (Kragujevac, Kraljevo, Kruševac) i pritom ne mislim na klubove veličine KST-a. EL.ORG dosta redovno svira na karte.

U suštini bendovi iz 90-ih još uvek dosta rade na karte i po klubovima, a Van Gogh bi više mogli da računamo u 90-e xd Opet, Đuletove veze su dovoljno dobre da ne mora da se zeza na karte po klubovima inače bi mogao odmah da rasturi bend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A klubovi brate, realno bendovi o kojima pricas bi trebalo da pune Halu Cair i slicne dvorane sirom Srbije. Nego jbg, ajde da uracunamo i to da nije vise ono neko vreme kada se to i desavalo. 

Svirka YU Grupe u klubu je skandal ako mene pitas. Osim ako nisu bas hteli da tako sviraju u fazonu prisno sa publikom "setimo se dana kad smo bili mladi" itd

Share this post


Link to post
Share on other sites

YU GRUPA je iz Kraljeva, tj. Jelići su rano detinjstvo proveli u Ribnici kraj Kraljeva, tako da je i to sigurno to imalo uticaja. Po nekom mom računu, njihov honorar je bio blizu onog kojeg inače uzimaju, plus mora da im je prijala klupska svirka, pun klub. Na trgu možeš da sviraš svake pete godine, otprilike... Sportske hale su ozbiljna rabota, mnogo ulaganja i moraš prodati nekoliko hiljada karata, a to se može samo kada imaš baš velike hitove. Naši bendovi, realno odavno ne prave neke mega hitove, samim tim su im i sportske hale nedostupne, sem izuzecima tipa Partibrejkers (2012 Hala Sportova, 2016 Taš, 2019 Hala sportova, 2021 Taš, 2022 Sajam (manji prostor, ispred oko 3000 ljudi) ) Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...