Jump to content

Breaking Bad (2008-2013)


Recommended Posts

 

Pjesma 'Chaotica' The Bambi Molestersa uvrštena je u 'Rabid Dog' 12. epizodu 5. sezone trenutno najpopularnije serije u svijetu 'Breaking Bad'!

 

Surf band The Bambi Molesters zabilježili su još jedan veliki korak u svojoj glazbenoj karijeri kada je njihov atmosferični instrumental 'Chaotica' s hvaljenog albuma 'Sonic Bullets: 13 From The Hip' uvršten u novu epizodu 'Breaking Bad-a' koja je sinoć premijerno emitirana na AMC televiziji. Tim činom, The Bambi Molesters našli su se u društvu bendova i izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Danger Mouse, Nancy Sinatra, ZZ Top, Mick Harvey, Calexico, Gnarls Barkley, Thee Oh Sees...

 

Breaking Bad, serija koja je startala 2008. godine i do danas osvojila milijune gledatelja, trenutno se nalazi u svojoj terminalnoj fazi, 5. sezoni koja je podijeljena na dva dijela i ukupno donosi 16 epizoda. Prvi dio posljednje sezone prikazivan je od ljeta do jeseni prošle godine, a drugi dio startao je početkom kolovoza ove godine. Ideja serije Breaking Bad izašla je iz glave američkog pisca, producenta i redatelja - Vincea Gilligana. Radnja serije smještena je u američku saveznu državu Nex Mexico, u grad Albuquerque. Glavni protagonisti serije su Walter White i Jesse Pinkman. Walter je srednjoškolski učitelj koji u 50. godini života doznaje da boluje od neizlječivog karcinoma pluća te zbog visokih troškova liječenja te osiguranja budućnosti svoje obitelji koristi svoje znanje kemije za proizvodnju prvoklasnog metamfetamina. Ubrzo se udružuje sa svojim bivšim učenikom Pinkmanom pa zajedno kroz 5. sezona serije putuju do vrha hranidbenog lanca trgovaca drogom.

 

Koliko je serija popularna, govori podatak da je 1. epizodu druge polovice sezone gledalo 5,9 milijuna gledatelja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Epizoda je klasa. klanjase.gif

 

Retko kada ostanem bez reci gledajuci jednu 50 minutnu epizodu. Ovde su se sve kockice slozle, i kada sam pomislio da ce rastegliti pricu joc u tri epizode i da ce lagano dizati tenziju, ucinise bas suprotno.

 

Kada ti neko 5 godina servira seriju i sve repove resi sa jednom scenom i ponovo neverovatnom glumom Bryan Cranston-a, sta vise ocekivati od zavrsetka? Ubili su mi svaku iluziju od mogucih imaginarnih scenarija svrsetka, i zaista sa velikom neizvesnoscu ocekujem da ce smisliti najbolje resenje da privedu ovu seriju kraju o kojem ce se pricati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

брутална епизода

 

очекивао сам онакав крај, али ни мало не могу да претпоставим шта ће се у следећој дешавати

 

 

Mislim da ce Henk i Gomez sigurno poginuti, ali nemam predstavu kakav ce dalji plan imati za Volta i Dzesija. Verovatno ce konacni obracun biti izmedju Volta i nacista, zato je nabavio ono oruzje. Mnogo su dobro uradili deo sa Todom koji se lozi na Lidiju, a ova ga kulira. :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Fake City,

 

Gomez gine 100%. Obrati paznju na momenat kada uzme kljuceve od Walt-ovih kola, njih ce se najverovatnije dokopati Jessie i uteci ce. Hank ako ispadne pametan moze da se igra taoca sa nacistima, uzme Walt-a i pripreti im da ce mu razneti mozak, ako ne obustave paljub, a nesto mi se cini da im je on trenutno previse potreban. U slucaju da obojica poginu, onda Marie ima informacije gde se oni nalaze, i ako se Hank ne vrati nista je ne sprecava da pozove policiju i sve isprica.

Taj momenat sa Lydiom je zanimljiv. Ako bi zaista radili spin off, ona bi bila interesantna.

 

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...