Jump to content

Nagradni konkurs za domaće metal bendove!


Apeiron

Recommended Posts

Nagradni konkurs za Heavy Metal bendove

 

BONUS TRACK

 

Srpski Metal Portal i Studio Digimedia organizuju nagradni konkurs za Heavy Metal bendove i njihove fanove, pod nazivom Bonus track!

 

Na konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani bendovi iz regiona, potrebno je samo da se pronalaze u nekom od metal podžanrova: Thrash, Doom, Drone, Gothic, Sludge, Grind, Speed, Power...

 

Procedura je sledeća - na ovoj temi, svi zainteresovani mogu ostaviti komentar sa predložena tri benda sortirana od prvog ka trećem mestu, koji prema vašem mišljenju, zaslužuju da pobede na konkursu.

 

Pobedniku konkursa studio Digimedia poklanja osnovni Produkcioni paket - snimanje i miks jedne pesme uz podršku producenta Gorana Crevara.

 

Komentare možete već od sada ovde da ostavljate, a akcija traje do nedelje 17. jula. U ponedeljak 18. jula prebrojaće se glasovi, i bend sa najviše osvojenih glasova osvaja pomenutu nagradu.

 

Opšti uslovi:

1. Moguće je učešće svih domaćih metal bendova, kao što je već navedeno, bez obzira da li su u demo ili afirmisanoj kategoriji.

2. Članovi bendova mogu glasati i za svoj bend, s tim što svaki komentar mora imati tri predložena benda ukupno.

3. Za glasanje je potrebno da ste prethodno registrovani na forumu.

4. Glasati se može samo jednom. Ako isti član glasa više puta, predlozi se neće uzeti u obzir u finalnom sabiranju.

 

Srpski Metal Portal je jedan od najposećenijih regionalnih online magazina o heavy metal muzici i njenim derivatima. Studio Digimedia (Beograd) jedan je od najboljih muzičkih studija u Srbiji, opremljen vrhunskom analognom i digitalnom opremom za snimanje i postprodukciju (Digidesign ICON +ProTools HD3, Avalon, ADL, Drawmer, PreSonus, Urei, AKG, RME...), kao i velikim setom mikrofona (Neumann, AKG, Sennheiser, Shure, Audio-Technica, Electro-Voice...).

 

Kontakti:

 

Srpski Metal Portal:

website: http://www.serbian-metal.org

e-mail: [email protected]

 

Studio Digimedia

website: http://www.digimedia.rs/leto2011

e-mail: [email protected]

 

 

smp.png

 

digimedia.jpg

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebiga, najjednostavnije je, i nema bespotrebne filozofije. Moglo je i recimo da pises 500 karaktera zasto mislis da je tvoj bend zasluzio nagradu, ali ovako ce to lakse da se odradi :meshuggah:

 

Pisi svoja tri benda, umesto sto spamujes ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

samo da jos dam predlog za ubudece, mislim da bi mnogo kul bilo da bendovi snime kucne demo-e jedne pesme i da okace, pa da ljudi slusaju te pesme i glasaju koju bi voleli da cuju kao profi snimak. to je recimo kul ideja za ovakvu promociju po meni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste, ali oteglo bi se do u beskonacno, ili bi samo tri/cetiri benda aplicirala. Ovako, nema potrebe niko ni da se prijavljuje, fino pises koga bi da cujes, i to je to. Jos namerno tri predloga, da mozes staviti i svoj bend i dva druga, pa ce se sabrati na kraju, i to je to.

 

Verujem da ovo nije poslednja akcija, prva je, poenta je da dobar bend snimi pesmu, i to je sva filozofija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...