Jump to content

Smrt poznatih ličnosti


Havočka

Recommended Posts

Pozovite 92 najjača emisija. Ovo posle što su snimali Mašan Lekić i ostali je pičkin dim. Pozovite 92 je kao da si tamo, bez šminkanja i bez onog "2-3 reči pa pauza", muka mi je kad ih čujem, kao sad će da bude napeto jer tako vodi emisiju. Šteta što nema nigde da se skine.

Pre 10-15 godina je na Belle Amie išla emisija Testament, intervjui sa robijašima, ni to nema nigde, a baš bi voleo da odgledam ponovo.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Velika steta. Legendaran lik, legendarna emisija. Kao klinac upijao sam svaku epizodu.  Muzika je bila fantasticna, do kraja zivota cu je pamtiti.

6 hours ago, kuruz said:

čovek išao s murijom na mesto zločina i snimao uhvaćene likove, da ne veruješ
taj Lekić pravi neke igrokaze, čisto sranje od emisije

Ne lupetaj gluposti. Kao prvo, do pre 3 dana nisi ni znao za emisiju i Lekica. Kao drugo, emisije su totalno drugacijeg koncepta. Pozovite 92 je pratio aktuelna desavanja i trenutni momenat.  I to je bilo to, kraj. Dosije radi rekonstrukcije iz proslosti, slucajeva koji su resavani mesecima ili godinama, uz svedocanstva ljudi koji su bili direktni učesnici. Iza resetaka isto, samo je malcice drugaciji koncept. Dont miks grendmadrs end frogs.

  • Like 2
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krzysztof Penderecki, the renowned Polish composer whose work featured on classics such as The Shining and The Exorcist, as well as TV shows such as Black Mirror and Twin Peaks, has passed away at the age of 86. RIP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...