Jump to content

Smrt poznatih ličnosti


Havočka

Recommended Posts

18 minutes ago, Demon Seed said:

Naprotiv, dinamika, gradacija, kvantifikacija efekata, za razliku od binarnog razmišljanja koje prikazuješ tako što meni pakuješ da sam simpatizer Lazanskog.

A nije prvi put da istovremeno kritikuješ binarno razmišljanje i da ga prikazuješ, ja sam zaboravio da se furaš na to lažno moralističko licemerje inače te ne bih ni pitao je l' veruješ u te dečije pričice koje prosipaš.

Znaš ti "kakav" sam ja auditorijum, a ne razumeš me dve rečenice svaki put kad razgovaramo, cepa te Dunning-Kruger, ne štedi, kao i sve "takve" pametnjakoviće.

Nekog smiruje vera u Boga, nekog u novinarski moral. :haha:

"Aj voljno" :haha:

Izuzetno si dinamički gradirao i kvantifikovao efekte prilikom najblatantnije generalizacije da se nijedan novinar ne pridržava kodeksa. Da me više zanima tema, zamolio bih te da prezentuješ tu analizu kojom si došao do tako crno-belog zaključka. Ali ne zanima me.

I prilikom prethodnih naših diskusija ja sebe nikad nisam postavljao kao moralnu gromadu niti prepametnog sveznajućeg, sasvim je moguće i realno da i sam praktikujem povremenu nedoslednost pa i "binarno razmišljanje", ograničen sam kao i svako jebiga. 

Što se DK sindroma tiče, upravo mi deluješ kao enciklopedijski primer, takođe uz dozu infantilne potrebe da budeš vragolan i neuhvatljivog "anti-moralističkog" diskursa, ispod tog plašta se ne krije nešto što bi me impresioniralo, možda ovde nekoga i hoće, ima nas raznih. Ne smeta mi al zna da bude zamorno, ja sam ovde pre svega da razmenim mišljenja o muzici.

9 minutes ago, Srbin Hamza said:

"Право је медија да имају различите уређивачке концепте, али је обавеза новинара и уредника да праве јасну разлику између чињеница које преносе, коментара, претпоставки и нагађања."

Iliti Lazanski može imati pro-ruske komentare. Uostalom, on je kolumnista a ne izveštač. Ne piše tekstove dnevnih vesti nego svoju ličnu kolumnu, kao što su to činili Tijanić i Tirnanić ili sada čine Pančić ili Basara.

DjQl0WPXgAIfYoZ.jpg

Lazanski je bio i izveštač i kolumnista, novinar pre svega u širem smislu, kasnije je postao sns isprdak i pojačani pamfletista kad je postalo jasno da za svoj narativ ima podršku gospodara. Ako je nekad i bio neko mudo, kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom. 

Al ne bih dužio više sa ovim, sad je gotovo. Makar se naživeo momački.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 hours ago, Haos sam ja said:

kompromitovao je sve to i uglavnom se bavio ideološki pristrasnom i antizapadnjačkom petparačkom vojnom analitikom

ono jesu Srbima Grci vadili oči pa su Srbi primili pravoslavlje posle, što ne bi i u NATO ušli, i ja se pitam što su tvrdoglavi

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...