Jump to content

2012.06.27-30. *Ušće, Beograd* BELGRADE CALLING 2012


Huszar

Recommended Posts

Kod mene slični utisci kao kod Runnera. Ni ja nisam primetio pevanje uz matricu niti mi je smetalo sviruckanje benda bez Ozija. Sasvim su dobru atmosferu napravili kao headlineri. Zeznuli ste me sa tim harmonicima, samo sam to čuo sinoć.

 

Što se tiče same tehnike i ozvučenja, mislim da ono liči na ozbiljan pristup. To za satnicu, kašnjenja i slično - to su dečije bolesti. Šteta bi bilo da se festival raspadne nakon ove prve godine.

 

A sad uveče ludnica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, ovo je mutant festival, jer da se veliki Tony nije razboleo do svega ovoga ne bi ni doslo. Opet, ne treba zaboraviti da Ozzy i ekipa na ovoj turneji (kako li vec da je nazovem?) sviraju u petnaestak gradova Evrope, a eto, i mi smo deo toga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jer da se veliki Tony nije razboleo do svega ovoga ne bi ni doslo.

 

Do svega ovoga ne bi doslo,da organizator ima obraza i malo ljudskosti,pa da je svima lepo vratio pare i onda lepo natenane nesto organizovao,a ne na ovakav nacin.Jbg,clan dobio rak,bolest ne bira koga ce,ne zna se ni da li ce preziveti jos koju godinu,visa sila,ko ima imalo mozga razumece...ali ne ipak ce biti Ozi sa drugarima,e aj da dodamo jos par bendova,e cekaj ajmo malo i hip hopa,e aj i Dzesi Dzeja ineke dj-ove,e aj festival 4 dana....najveci u Evropi...samo nemojte pare nazad da trazite,e i ajde poslednji dan za dz......e to se zove ljigavost,kao i Seronka...da ne propadne ipak Sabat turneja totalno,aj Ozi s ortacima,jebes Ajomija,roknucemo trojicu gitarista,samo nek se parice mnoze.Ceo ovaj "festival" odise raspadom sistema i zestokim failom,na stranu publika i ko ucestvuje ...bendovi nisu krivi,ljudi pozvani i odazvali se pozivu,kao i publika koja zeli da ih slusa....organizaciju na kolac!

Edited by sale 83 Larry Flynt
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...