Jump to content

Daft Punk


Recommended Posts

  • 1 year later...

Kod mene je ovo najslušaniji album poslednjih dana. Već na prvoj pesmi me je oduševio zvuk, način na koji su snimali je bio savršen izbor. Provozali se ljudi kroz istoriju elektronske muzike, osvrnuli se na velikane, ali veoma ukusno i suptilno, tako da se ipak čuje da je to Daft Punk. Isprva mi nisu legle dve pesme sa gostujućim pevačima, Pol Vilijams i Panda Bear, naročito sa prvim, jer mi je glas nekako odbojan; sada idu malo lakše, mada sam još uvek mišljenja da su najslabije stvari na albumu, i to isključivo zbog vokala.

 

Ukupno, na lep način su se "vratili" posle osam godina. I uboli su pravi trenutak za izdavanje ovakvog albuma, baš je letnji materijal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Francuski duo Thomas Banglater i Guy-Manuel de Homem-Christo prisustvovao je juče trci Formule 1 u Monte Karlu za Veliku nagradu Monaka na kojoj je bolid tima Lotus, pored ostalih sponzora, imao na sebi nacrtan logo grupe sa natpisom Daft Punk.

Vozači Lotusa Kimi Raikkonen i Romain Grosjean nosili su posebno dizajnirane kacige koje su izgledale kao one koje Daft Punk koriste u svojim spotovima. Članovi francuskog elektronskog sastava su se prema izveštajima medija družili pre trke sa vozačima Raikkonenom i Grosejanom.

Međutim, Lotusov dvojac nije se juče naročito proslavio na trci za Veliku nagradu Monaka. Bodove je uspeo da osvoji samo Raikkonen koji je prošao deseti kroz cilj i to tako što je u poslednja dva kruga izvršio nekoliko izuzetno rizičnih i opasnih preticanja. Britanski dnevnik Sun je zbog slabijeg rezultata Lotusa od očekivanog u naslovu izveštaja sa trke napravio igru reči 'Daft Punk get Unlucky at Monaco Monaco Grand Prix' aludirajući na naslov njihovog prvog singla Get Lucky sa novog albuma.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nisam čuo nijedan singl pre slušanja kompletnog albuma, tako da nisam znao šta da očekujem. "Get Lucky" je, u najmanju ruku, bila iznenađenje kada je došla na red, ne znam kako iko može da očekuje da duo izbaci kompletan album u tom fazonu.

 

"Within" mi je postala mnogo zanimljiva, tačno se čuje da služi da poveže prvi deo albuma sa ostatkom, a ni u jednom trenutku ne zvuči kao filer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...