Jump to content

Upcoming Movies 2012. i vesti iz sveta filma


Recommended Posts

Guest HEFEST

njah, ne ocekujem previse, jer nijedan od zasebnih filmica nije bio neki, a o thoru i kapetanu a su bas bili sranje.

 

Sta je u ta dva filma bilo sranje sem toga sto je cuvar rainbow bridge-a crnac? Apsolutno verno stripu i bez i jedne omaske. Ne znam sta neko vise moze da ocekuje. Mozda to ocekuju ljudi koji nikada nisu procitali marvelov strip, ali ostali tesko. Slazem se da nisu morali da nas uvode bas na pocetak price nego su mogli da uzmu neku od najzanimljivijih prica od oba lika i da naprave do jaja uzbudljive filmove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Što volim ove trejlere od dva i po minuta, svaki put me protera.

 

Elem, mislim da će i dalje biti odličan. Ipak je to Ridli Skot. I još jedna stvar, sad je stvarno krajnje očigledno da čovek gaji fetiš ka ženama u gaćicama i atlet majici. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja znam da je on rekao krajm 80ih pocetkom 90ih da se nece vracati Science Fictionu, posto je vec sve rekao sa Alienom i Blade Runnerom(sto sasvim podrzavam), ako je covek sada u 21om veku resio da nam donese noci SciFi mora da ima nesto zanimljivo da nam kaze.

 

Ono sto ja mislim je da je pocetkom 80ih Ridley postavio neke standarde i stvorio neke kultove, a danas on pravi dobre/odlicne filmove ali koji nemaju tolki uticaj ili jacinu njegovih ranijih dela.

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol nisam ni znao za ovo, nastavak Clash of the Titans-a

 

http://www.youtube.com/watch?v=XnF6b0TCYmA

 

Mene je rimejk originala, iz nekog razloga, jako podsećao na Age of Mythology, a sada vidim da su u nastavku odradili Kronosa isto kao u toj igri. Meni je to kul, ionako ni prvi rimejk a ni original nisu striktno pratili mitologiju. Rej je uvek namerno mešao mitologije i stvarao svoje priče, fantazije i avanture, baš zbog te umetničke slobode. Ja nemam problem sa tim. Gledam na film kao na zasebnu priču koja može ali i ne mora da me zabavi, što zavisi samo od kvaliteta priče a ne od toga koliko je autentičan mitologiji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...