Jump to content

2012.05.08. *Ušće, Beograd* Metallica, Gojira, Machine Head


Ninoslav

Recommended Posts

ако још неко нема карту, нек ми се јави, скоро је сигурно да убацујемо за 3000

 

a posto presalt iz partera u fan pit za dvoje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao koncert sinoc u Pragu.Na Gojiru sam zakasnio zbog piva,a i krenuli su u 5 da sviraju.Machne Head,odlican izbor pesama,strasna svirka,ali su ih matori pederi iz San Franciska toliko utisali,da je bilo tuzno slusati ih.Nadam se da ce veceras biti bolja situacija.Zvezde veceri su odradili svoj posao maksimalno dobro,crni album u kombinaciji sa starim hitovima,bez novih pesama(fuel je bila najnovija pesma).Pravi spektakl,i mrtva ceska publika,koju mrzi i da aplaudira,a kamoli nesto vise.I zato ako vam veceras neko od muzicara kaze da ste super,znajte da ce to biti iskreno.U svakom slucaju uzivacete veceras,metalika u svom najboljem izdanju.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

не знам ништа за прешалтавање

шаљите само бројеве телефона на пм, све остало договорите са човеком који ће вас звати

 

пре или касније улазим и у Алкатраз, то је јасно као дан

Share this post


Link to post
Share on other sites

Playlist:

 

 

 

The Ecstasy of Gold

(Ennio Morricone song)

Hit the Lights

Master of Puppets

The Shortest Straw

For Whom the Bell Tolls

Blackened

The Black Album

The Struggle Within

(First time live.)

My Friend of Misery

(First time live.)

The God That Failed

Of Wolf and Man

Nothing Else Matters

Through the Never

Don't Tread on Me

(First time live.)

Wherever I May Roam

The Unforgiven

Holier Than Thou

Sad But True

Enter Sandman

Encore:

Fuel

One

Seek & Destroy

 

 

Ja se nadao da cu cuti nesto od ovih: Leper Messiah, Damage Inc, And Justice For All, Frayed Ends of Sanity, To Live Is To Die,...

 

ali dobro, nije lose: BLACKENED!!, Hit The Lights, The Shortest Straw...

 

 

 

Kako su otvorili koncert sa BLACKENED 2004. na JNA... :rockdevil:

 

 

Edited by Talvi
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вечерас је велика сатанска журка у Београду – стиже Металика

 

 

Америчка група Металика одржаће данас, 8. маја, концерт на београдском Ушћу где ће извести у целости свој чувени „Црни албум“ поводом 20 година од његовог објављивања. Капије на Ушћу, како су најавили организатори догађаја, отварају се у 16 часова.

 

 

Прва предгрупа – француски метал састав Гојира излази на бину од 18.30 часова, амерички бенд Машин Хед око 19.45 сати, док се наступ Металике очекује око 21 час.

 

Чланови групе Металица у Београд стижу око 16 сати и ово ће бити њихов други наступ на европској турнеји посвећеној „Црном албуму“. Машин Хед и Гојира стижу у српску престоницу у јутарњим часовима.

 

Посетиоци концерта имаће прилику да чују песме „Уђу пешчани човече“, „Тужно али истинито“, „Неопростив“, „Кадгод могу да тумарам“, „Ништа више није важно“ и друге песме које подстичу деструкцију и самоуништење, са „Црног албума“, који је био на првим местима топ листа у више од 25 земаља и продат у више од 25 милиона копија широм света, али и остале познате „хитове“ из њихове дуге музичке каријере.

 

Према захтевима менаџмента бенда забрањено је уношење оружја, ланаца, накита/одеће са металним шиљцима, хране и пића, ватромета, ласера, спрејева, навијачких труба, кишобрана и професионалне опреме за снимање, наведено је у саопштењу организатора.

 

Због концерта биће измењен режим рада линија јавног градског превоза у периоду од 11 часова, 8. маја, до 4 часова ујутру, 9. маја.

 

Возила са линија бр. 15, 84, 704, 706 и 707 уместо Булеваром Николе Тесле, на делу трасе од Бранковог моста до Улице Трешњин цвет, у оба смера, у наведеном периоду кретаће се Булеваром Михаила Пупина и Улицом Трешњин цвет.

 

Линија јавног превоза бр. 60 у периоду од 18 до 4 сата после поноћи, кретаће се следећом трасом: Бранков мост – Милентија Поповића – интерна саобраћајница – Владимира Поповића – Земунски пут – Бродарска и даље редовном трасом, а у повратку возила са ове линије користиће редовну трасу.

 

У продаји су остале улазнице за партер по цени од 3.300 динара.

 

Концерт Металике састава организују Лајв Нејшн, Адриа Ентертаинмент и Арена Београд под покровитељством агенције Јелен Лајв.

 

Нико од најутицајнијих невладиних институција (СПЦ, САНУ и др) није дигао глас против ове промоције сатанизма у главног граду Србије.

 

c24a27bc_3005.jackie-chan-meme-why.jpeg

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...