Jump to content

2012.05.08. *Ušće, Beograd* Metallica, Gojira, Machine Head


Ninoslav

Recommended Posts

Odličan koncert, vredelo je čekanja od 16h. :) Gojira filo, Machine Head još bolje a Metallica rasturila. Bio sam sa desne strane na ogradi, okruženje uglavnom neka dečurlija koju je odnela masa kako je počela Metallica. Prvi koncert mi je ipak draži iako sam ih gledao sa kilometar daljine :)

Publika osrednje, neko je konstalnto pokušavao da pogodi James-a sa nakim papirićima, ljudi se potukli oko onih balona i tako. Sve u svemu, bilo je odlično.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pravo je osveženje bilo kulturno i KOMOTNO doći na koncert i sa njega otići. Hrana i piće za one koji putuju su pravo osveženje, pa čak i pivo između redova (sirotanu su sigurno svi jebali keve zbog onog bureta na leđima, ali kad se mora-nije teško)

 

Gde si ti bio, sunce ti zarko?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da kazem i ja koju za dnevnik :D

 

Ulazimo u fan pit, Gojira vec svira, krenuli su pre 18.30. Sta znam, nikad ih nisam slusao do sada, nisu losi, zvuk je mogao biti bolji. Pivo naravno skupo ali to se i ocekivalo.

 

Machine Head, za mene negativno iznenadjenje, samo nove pesme, razumem ja da se forsiraju novije pesme, ali da ne bude nista ni sa prvog ni sa drugog albuma, sranje...Na sajmu je bilo mnogo bolje...

 

Ali je zato Metalika bila odlicna, mrzelo me je da se guram ranije napred, ali kad su poceli, bilo mi je glupavo da gledam iz daljine(za mene je i fan pit daljina ako nisi skroz napred :D) pa sam se probijao metar po metar(na zgrazavanje nekih koji su valjda mislili da su u pozoristu :D) Kad sam dosao skroz napred, atmosfera je bila bas ok, pevanje, ponekad i guranje i tako to, sve sto cini koncert...

Izbor pesama odlican, James odlican, Lars po obicaju pedercina, Kirk pogubljen(na cemu li je :D ) Meni je bilo odlicno, a i celo drustvo je zadovoljno.

 

Ovi sto seru kako je bilo pozera, mlaka atmosfera, bla bla...pa da nema tih pozera, koncert se ne bi isplatio niti bi bio odrzan, posto vecina "iskrenih " metalaca radije pije po parkovima nego sto ide na koncerte. Tako da, zahvalite pozerima sto ste gledali Metaliku :D

 

Nisam video Groba, tako da mi je i dalje duzan pivo :D

 

E da, najzesca atmosfera je bila kad su bacali trzalice, pobise se ljudi, cak i dve cure pored mene, neverovatno, kao da zlato bacaju...

Edited by Feniks .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onda nisam upoznala "iskrene" metalce.

Ne znam, ako ima koncert grupe koju volim na koji mi se ide, radije necu blejati u parku 2 meseca i skupicu pare nego ne otici na koncert.

Edited by ~HaVoC~
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vratimo se temi, o "iskrenim " metalcima otvorite posebnu temu, pa da tamo pisemo referate :D

Jako mi se svidelo sto su otvorili sa Hit the lights, odmah sam se vratio u detinjstvo, kad sam prvi put cuo Metaliku, i to bas tu pesmu, taj album, je bio moj prvi dodir sa Metalikom...pre jedno 2345 godina :D Stvarno te u tom momentu baci u delirijum i duboko u detinjstvo :)

 

Da se pohvalim kako me je jedna lopta udarila u nos a odmah zatim druga u glavu, izgleda privlacim predmete :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...