Jump to content

Only Fools And Horses (Mućke) (1981-2003)


Gothic Angel

Recommended Posts

Ovo ce biti nazor, nije to to. Isto kao sto Slayer snima albume poslije 90-te, zna se sta je kult. Mucke komercijala? Pih, idi gledaj sex i grad.

 

:) :) :) Joj.... hah, "EDgejljubav" ti je zagarantirana kad se vidimo, za ovaj komentar hahahah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krenuh da gledam "The Green Green Grass", actually zavrsavam posle drugu sezonu, i mogu samo reci - oba tri thumbs up :]

 

Prva epizoda je kao "Za sve fanove "mucki"...", a od druge ide "...spremite se za nesto malo drugacije", dakle Sullivan je uspeo da napravi nesto blisko OFAHu po humoru, a opet dovoljno razlicito i udaljeno od spomenute da ne bude zaradjivanje na staroj slavi. Svaka mu se dala. Bojsi mi je omiljeni sporedni lik u OFAHu i ovde kao glavni lik i on i Marlin "dublje" upoznajemo, ali ma koliko "loving" momenata da ima Bojsi ipak je to jos uvek hladni sarkasticni biznismen-stipsa, zbog cega ga svi volimo. A i smeha :D

 

Drugi likovi, ooookej su. Sin mi je u pocetku bas bio mrtav, dalje su mu dali i da kaze par fazona, ostatak je dobar, ali nema nekog novog Triggera ili sl. Najbolji mi je komsha Velshanin.

 

Eto, pokusao sam da ne spoil-ujem nista, jer je zaplet zanimljiv, i...blah, preporuka!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Gledao sam ovaj Rock & chips prequel, od starih glumaca jedino se pojavljuje Nicholas Lyndhurst (Rodney u originalnim mućkama) koji ovde glumi Rodney-evog pravog ćaleta Freddie Robdal...

Cela priča je fokusirana oko njega i Del Boy-eve majke, ima više drame nego humora. Zanimljiva mi je mlada ekipa koja glumi mlađe verzije Del Boy, Denzil-a, Boycie-a, Trigger-a, neke su čak pogodili sa izgledom i ponašanjem, recimo Del je ispao najuverljiviji.

Ne znam kako je ovaj celovečernji film/epizoda prošao u Britaniji, ali ja zaista ne bih voleo da se rade nastavci, čak i oni silni specijal filmovi su mi kvarili već odličan serijal.

 

Još jedna vest u vezi Američkog rimejka, tj. želje Steve Carell-a da ga uradi:

 

 

karel.jpg

 

 

Steve Carell (4 banke a nevin) je izjavio da bi voleo da napravi američki rimejk serije Mućke.

Carell koji glumi u američkoj verziji serije The Office tvrdi da bi igrao ulogu Del Boya.

“To je moja uloga iz snova. Britanci prave najbolje sitkome na svetu”, izjavio je Carell za The Sun.

Carell je pozvao kolege glumce koje bi voleo da okupi oko ovog rimejka, između ostalih, Rickyja Gervaisa, Paula Rudda, Vincea Vaughna i Bena Stillera.

“Mislim da bismo sa dobrim scenaristima i podelom mogli da uradimo rimejk dostojan originala. Ako bi se neko našao da mi pomogne oko prerade, rado bih to učinio – sa Rickyjem u ulozi Mikea barmena”, kaže Carell.

 

 

Američka verzija The Office-a je poprilično odlično ispala naspram genijalnog originala, pa kontam možda i ovo ne bi bilo loše, ali samo da se Carell ne tripuje kao sa svakim od svojih likova koje dobija da glumi.

Edited by Internet Hate Machine

Share this post


Link to post
Share on other sites

ta serija je neponovljiva, ne bih se ni usudio da gledam to americko sranje. Eh kad se samo secam koliko radosti je donosila ta serija,pogotovo oni bozicni specijali. Kad ju gledas po stoti put opet je zanimljiva kao da ju gledas prvi put. Meni je jak lik bio deka u prva 3 serijala,steta sto je umro pa nije mogao da nastavi. Mada ujka Albert ga je u potpunosti zamenio. During the war...hehe...ja bih im podigao biste, bar u nekom parku...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...