Jump to content

Jelen super liga 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Ali svi su isti... Sve sami prodavci magle... U svim klubovima... Vojvodina je pre 7-8 meseci renovirala kompletno prostorije u Veterniku, i na sva zvona se hvalila time, a sada ih ruse da bi na tom mestu pravili fontanu i klupe, a na mestu pored ce da prave to isto sto su imali ovamo, ali valjda nesto vece... A za stadion se jos ceka samo tender za izvodjaca i cim sse prolepsa vreme radovi krecu... :rolleyes::rolleyes::violent:

Share this post


Link to post
Share on other sites

odlican je mali. onako je pun sebe, ali ume.

i aksijentijevica. kurac je los u defanzivi. danas ispravi morona rnica, a onda centar-sut kao alves i dia izdominirao.

 

 

 

u stilu rasnog golgetera.

 

На менаџеру је Нинковић сила. :bigblue:

 

Штета што је био болестан, па пропустио полусезону. Још већа је штета што ће Марковића и њега управа да уваља за ситне паре, а били би паклени тандем.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prica se da je navijac Vojvodine dobio batine od Batinog obezbedjenja jer jer skandirao "ostavke, ostavke" ili slicno...

 

Svi junaci E moja Vošo...

 

Nije se niko od navijača međusobno tukao. Po onome što sam ja saznao, a molio bih one sa lica mesta da to ovde i potvrde, batine je od obezbeđenja predsednika Kluba dobio jedan od navijača koji je poput svih ostalih na stadionu, negodovanjem ispratio novu lošu partiju Voše. Osim njega, drugog navijača su tražili - Ajsa - Majsa, za koga su tvrdili da je na istočnoj tribini. U trenutku prebijanja momka, jedan policajac je izvadio pendrek i povikao da puste derana, da bi mu ovi uzvratili: "Beži, šta se ti mešaš". Deran je iskoristio potom priliku koja mu se ukazala i utekao sa mesta događaja. Zaista, radi boljeg upućivanja u situaciju, molio bih one koji su bili na licu mesta da kažu šta se desilo, ja sam ove podatke prikupio od nekih očevidaca.

 

Ono što mogu da pričam kao neko ko je dešavanja video svojim očima... video sam sina predsednika Kluba po završetku meča koji je preskočio zapadnu tribinu, potrčao preko terena ka istočnoj, ali su na dvadesetak metara od aut zastavice zaustavila dvojica članova obezbeđenja, a treći je mao kasnio za njima. Potom su ga uputili natrag na zapadnu tribinu. U tim trenucima predsednik Kluba se sa suspendovanim direktorom Milanom Čabrićem i još po nekim članovima svog obezbeđenja nalazio ispod istočne tribine na atletskoj stazi. Jasno se videla nervozna gestikulacija. Ono što ne znam, a što mogu opet da pričam iz druge ruke od nekih očevidaca, predsednik Kluba pojašnjavao nešto momcima iz Stare garde, koji su tom prilikom ćutali. Prenešene su mi i reči predsednika, da je dosta uložio u Klub, da ga voli i ako je potrebno da će sam otići. I za ovo bih molio da se jave očevici i da potvrde sve navode koje sam od njih prikupio. E sad ja vas sve pitam, je li iko ovako nešto zaslužio zarad svog mišljenja? Jel se ovako ophodi prema svojim navijačima? Jel to ona bezbednost koja se garanuje svima na stadionu? U šta se to pretvorio naš Klub? E tome smo doprineli svi mi koji se nismo dovoljno ili uopšte borili, jer ova sad situacija opasno preti da preraste u javni linč, ako već i nije. Svako prećutno prelaženje preko ovakvih događaja bi moglo da bude još pogubnije... S toga, neka svako od vas razmisli šta bi ćutanje u ovakvim situacijama moglo još da proizvede...

 

Napomenuo bih još da me svaki put sve više i više uveseljavaju oni redari kod glavnog ulaza stadiona. Prođe već sedam meseci od kako mi zabranjuju ulazak na atletsku stazu u svojstvu fotoreportera, ali svaki put iz principa pokušavam da uđem. Danas su me obavestili da mi Markuš, direktor stadiona i Čabrić ne dozoljavaju da obavljam fotoreporteski posao sa terena. Kada sam redara podsetio da je Čabrić suspendovan, usledio je odgovor:

-On jeste suspendovan, ali...

- Ali šta? Ali, radi?

- Ali ne radi.

 

 

E u "to" se danas pretvorio naš Klub. Neka mu je sa srećom...

 

:klovn:

 

P.S. Video sam jednog momka, koji je zamolio člana Skupštine da pozove čoveka sa razglasa i da traži od njega da ugasi pesmu koja je puštena odmah po završetku meča, a koja je nadjačala reakciju navijača sa tribina. Ovaj se uz smešak nije ni pomerio s mesta.

 

Ovo je Stoik-ov post sa Vosinog foruma....

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1:0 poluvreme, 3:0 kraj. Marković 2 komada danas.

 

 

Gledao sam i Zvezdu. Radnički igra do malo više od pola, onda bacaju lopte u aut ili ciganima u noge, a ovi stignu do 16 i u gol aut. Užas.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...