Jump to content

NBA 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Biće trejdova samo tako, za 15 minuta valjda ističe rok :da: Reptorsi su dali Barbosu Indijani za pik iz druge runde drafta :mrtav: Verovatno mu je isticao ugovor, ali ovo je više nego jadno, kao i uvek za Toronto :haha: Eno Sam Young dođe u Filadelfiju iz Memfisa, a Memfis izgleda potpisuje sa Arenasom. Gerald Wallace ide u Nju Džersi, Kaman verovatno u Boston, a negde će otići i Jamal Crawford i Michael Beasley :da:

 

http://hangtime.blogs.nba.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marcus Camby --> Houston Rockets

Jonny Flynn,Hasheem Thabeet --> Portland Trail Blazers

 

--------------------------------

 

Richard Jefferson --> Golden State Warriors

Stephen Jackson --> San Antonio Spurs

 

-------------------------------

 

Gerald Wallace --> New Jersey Nets!

Mehmet Okur,Shawne Williams,1st-round pick --> Portland Trail Blazers

 

------------------------------

Share this post


Link to post
Share on other sites

ali stvarno, fil džekson je svojevremeno u gradu poroka najpre krenuo sa njim, šekilom i brajantom.

 

 

brook lopez

PPG

19.2

RPG

3.60

 

jes odigrao pet utakmica, ali opet, alal mu patka.

Edited by vudurinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najveći trejd obavili su Denver Nagetsi, Vašington Vizardsi i Los Anđeles Kliperis. Na veliko iznenađenje Nene Ilario će obući dresi Vizardsa, dok će put Denvera Džavel MekGi i Roni Turijaf. U ovoj razmeni su učestvovali i Klipersi koji su dobili perspektivnog Nika Janga iz Vašingtona u zamenu za Brajana Kuka i budućeg pika na draftuu

 

Lakersi su konačno angažovali pleja! Ramon Sešons i Kristijan Ajenga su stigli u Los Anđeles, dok će Luk Volton preći u Klivlend. Kavsi će dobiti i pika iz prve runde jednog od budućih draftova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da je Portland batalio ovu sezonu zarad uspeha u možda sledećoj. Realno, Wallace je jako podbacio u Blejzersima, koliko je bio dobar u Šarlotu, sigurno su više očekivali od njega od bednih 30-ak % šuta iz igre na gostujućim terenima i 13 poena, 6.6 skokova po meču. Uz to je sigurno bio jako jako dobro plaćen. Ne piše šta su dobili za Wallace-a i Camby-ja, ali verovatno su u pitanju neki pikovi na draftu, za prvog verovatno neki visok pik, za Marcusa verovatno nešto slabo. Čekaju izgleda Odena, zadržaće Aldridge-a, a izgleda planiraju i Feltona da iskoriste, mada se nije pokazao, tu je i sve bolji Batum, ako dobiju nešto fino na draftu, opet će to biti ekipica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

od hjustona: hasheem thabeet and jonny flynn

od netsa: mehmet okur, shawne williams and protected first-round pick

tako sam i ja mislio, ovih još 20ak utakimica reda radi, i okreću se dobroj poziciji na draftu (za koji se priča da će biti dosta jak). oden mi je najveća tuga u celoj toj priči. :icon_ne: očekivao sam dejvid robinsona od njega.

 

čekam brajantovu reakciju na trejdovanje fišera. :bigblue: :bigblue: kakav je ovaj sešns? kapiram da će on biti starni plej.

 

edit: šteta da ovo prođe nezapaženo.

http://www.youtube.com/watch?v=10qIOjwBCUk

Edited by quiet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onako, blja, promenljivo igra, nije neki poseban igrač, jedino što je mlađi od Fišera, mada ga nisam previše gledao :haha: Jbt kakav sam slepac, ništa od toga nisam video :haha: Pa da, sve mladi igrači, sem Okura, imaju potencijala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najveci failovi trejda su oni koji nisu maknuti: Beasly i Crawford :D

 

Portland standardno rastura ekipu, ovaj afrikanac i taj Flin su teski flopovi, kapiram da racunaju na ovaj pik od Netsa najvise, al s obzirom kakve su srece na draftovima, ne bih se nesto nadao :mhihi: Klipersi dobili Janga za skoro nista, Denver ako disciplinuje onog sabana bice na konju, Wizardsi imaju neku sansu da se dignu iz govana, GS je cini mi se napravio najbolji posao :pivopije:

Edited by WoS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siksersi se usrali protiv Majamija, a Niksi bez D'Antonija igraju 100 puta bolje :haha: Sto se tice Bulsa, ocekujem da ce dobiti ovo :D

 

edit: Zaboravio sam da komentarisem kako je Noa zakucao preko svog saigraca iz reprezentacije :rockdevil:

Edited by phantasm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...