Jump to content

NBA 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Изгледа да је Бостон стигао умор,никако другачије не могу да објасним то да је Пирс промашивао зицере. Ален исто јако лош,у принципи само Ронго и КГ солидни,Бас једини одиграо на свом нивоу,чак и боље. Леброн ништа није промашио,баш је полудео синоћ. Плус су и други дали поене,Чалмерс десетак,Хаслим 7-8,тако да је то неутралисало лошег Вејда. Тешко да може опет Бостон да добије на страни,али свим срцем навијам за њих.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам гледао већи део. Мени све то делује толико ноншалантно и смешно, да не могу да вам опишем. Као да не играју одбрану, нема пајања, лепљења на човека, техничке се дају за неке глупости, чиста спрдачина.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

јебем ли га, синоћ сам први пут после неколико година гледао НБА и баш ми је било досадно због ноншалатности

Share this post


Link to post
Share on other sites

probudio se u 5, odgledao poslednjih 10 sekundi, smorio se, ugasio tv. nadao sam se da je to bio ruzan san, ali nije.

 

haha

 

cek da ti dospem malo

 

smARx.jpg

 

ionako bi bilo dosadno gledati boston u finalu.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

не капирам

сви му се смеју што нема прстен, а кад је близу тога, исти ти се испрепадају да ће га освојити

 

лик је дао 50 поена у Бостону у утакмици у којој је његова екипа могла да испадне, али га и даље омаловажавају

па шта треба да уради?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne bude najbolji košarkaš na svetu :D U tome je cela poenta. Njega američki mediji pritiskaju još od srednje škole, mislim daj, tamo su ga jurili što je prihvatio poklon automobil kad je imao 16 godina valjda, dok je bio klinac (tj. beba po američkim standardima, kod njih se odrasta sa 30+ godina izgleda), tako da kontam da on nema nekih problema sa tim, što se i dalo videti. Što se mene tiče, da ne glumi faulove i da popravi mehaniku pri šutu sa linije za slobodna bacanja, bio bi još veća zverina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zaboravili ste The Decision i ostalo Lebronovo poziranje u medijima. Te osvojicemo 7-8 titula, te Novicki je smesan...

 

Sto se mene tice, odlican je igrac, mnogo je manje antipatican od npr Wade-a. Al mora da skupi muda i osvoji titulu stvarno. Majami ima ove sezone ima sasvim dovoljno kvalitetan tim da uzme, jos samo da se opasulje i pokazu sta znaju. Mozda je to i do trenera.

 

U svakom slucaju Oklahoma ima za nijansu bolji tim od njih otkako je Vesbruk odlucio da oladi malo :mhihi: Ako bih se kladio, kladio bih se na OKC, al sve je moguce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Westbrook i dalje ima ispada, i, što je loše za OKC, počeo je da ih gomila. Previše je naložen na kontre i brzu realizaciju. Sad protiv Spursa u poslednjoj utakmici je na +3 za OKC pri kraju utakmice bacio idiotski pas u kontri koja i nije bila nešto obećavajuća, lopta otišla u aut. Par minuta pre toga (možda i posle, nisam siguran) kad su vodili valjda 5 razlike preneo loptu, naskočio negde na 6 metara od koša i digao se na šut, 17-18 sekundi pre isteka napada, promašio (naravno, niko se još nije ni postavio za skok u napadu) i San Antonio se u sledećem napadu primakao na 3 razlike. Jednostavno, još uvek je takav igrač, kasno je sad ga za finale prepravljati, u OKC-u se moraju nadati da će donositi bolje odluke u ključnim situacijama. Btw, ja bih ovako blasfemično rekao da Wade više nije igrač koji zaslužuje mesto startera na all-star utakmici, uopšte više nije toliko dobar igrač kao ranije. Zato Majami ne gazi na putu do titule. Ali zbog toga će biti zanimljivije gledati ih u finalu ako dobiju Boston večeras. Ne bih nikome davao prednost, ali kad gledam matchupove, možda Majami ima više šanse, ali opet zavisi kako sve ispadne na kraju. Ljudi često zaboravljaju neke igrače koji su ključ uspeha ali se na njih ne obraća dovoljno pažnje. Ako Battier (i/ili LeBron) uspe da uspori Duranta, Oklahoma će biti u gadnoj nevolji, jer oni Jamesa neće usporiti sigurno. S druge strane, Oklahoma ima Hardena koji će verovatno da dominira, pa sad, šta prevagne. Jbg, voleo bih Boston u finalu, ali Majami-Oklahoma će biti zanimljiviji okršaj.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, Brandon Bass mrcina :D Kao medved vođenje, kao medved naskok, i kao medved kucanje, Wade se samo odbio :D

 

Koliko sam se ismejao Bassu i njegovim potezima i koševima u ovoj četvrtini. Četiri poena iz nekih ispadanja lopti, smotanosti i onda nekako ubacivanja lopte u koš xD A onda slow motion kontra i kucanje xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...