Jump to content

Interfector


Apeiron

Recommended Posts

gledam sliku, i Stiv Mekju mi izgleda isto kao Laki, samo stariji. :)

... a u stvari je mladji. Ovaj ispod je, cini mi se, Bane iz Vrapcica (Banjalucka verzija hora kolibri, samo je nesto veca ptica u pitabju).

Samo su jos trebali staviti neku zenu iz "Banjalucanki".

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Covece, na svakom cosku na internetu album nam postoji medju piratskim download-om...

 

Gle samo ove linkove, i jos arapska slova :)

 

http://northworld.mihanblog.com/post-130.aspx

http://bloody.music.mihanblog.com/post-17.aspx

(ovde smo medju zajebanom druzinom, poput Marduk i Six Feet Under 8))

 

http://dethtoll.livejournal.com/597623.html

 

http://blogsearch.google.com/blogsearch?hl...a=N&start=0

 

A i na Torentima ima, Draconic + Interfector (Serbian Metal Pack)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decembar, 25. 2006. Still Alive and Well -

6 godina rada benda

 

Danas je tačno 6 godina od dana osnivanja Interfector-a. Ono što je počelo kao drugarsko zezanje, razvilo se u ozbiljan rad i predanost, kakvu još uvek nijedan bend u Republici Srpskoj nije pokazao.

 

Na žalost, ovo je prva godišnjica koju Interfector proslavlja bez esencijalnog člana za rad jednog metal sastava - gitariste. Ranije ove godine, gitarista Invictus napustio je sastav, a do danas, zamena nije potvrđena, pa je red da sumiramo priču na tom polju i objasnimo situaciju koliko se rečima objasniti može.

 

Tri člana Interfector-a u ovom trenutku zauzeta su privatnim i drugim obavezama, koji su morali zamrznuti rad grupe. Opšte poznato je da sviranje u metal bendu na ovim prostorima muzičarima može obezbediti samo dobro zezanje i provod (što je i osnovni razlog bavljenja ovim stvarima), ali materijalnu sigurnost ne. Stoga, ne treba da čudi što i mi, kao ljudi od krvi i mesa i stanovnici ovih nesrećnih prostora, moramo da mislimo i na to od čega ćemo sutra za hleb da zarađujemo. Carcass je zauzet svakodnevnim poslom i redovno putuje van Banjaluke, Bane u ovom trenutku privodi kraju rad na albumu svog drugog benda Draconic, i radi kao dj. u par beogradskih klubova, a Apeiron, tj. potpisnik ovih redova, sređuje nagomilane obaveze na fakultetu (Žurnalistika), kojih je tu svaki dan sve više i više kako se sa školovanjem napreduje. Rad u Butcherian Vibe magazinu, i održavanje Serbian Metal Portala takođe uzima mnogo slobodnog vremena.

 

Drugi problem je i nemogućnost pronalaska odgovarajućeg gitariste u gradu Banjaluci. Standardna boljka ovog grada je upravo nezainteresovanost muzičara za ozbiljniji rad, pa smo tako svedoci nastajanja raznih perspektivnih sastava, i njihovog brzog nestajanja, jer oni svoje kreativno izražavanje svode na povremene svirke u ovom gradu, i tu sve staje. Potencijalni gitarista bi morao biti iz BL, jer drugi grad bi otežao održavanje proba, što je jasno i da se ne napominje.

 

Nadamo se da shvatate situaciju, i razloge zbog ove pauze, koja je, hteli mi to ili ne, neminovna. Okolnosti na celoj srpskoj metal sceni trenutno su veoma crne za bendove sa naših prostora, izdavačke kuće i magazini gase se, a od gomile stranih koncertnih dešavanja, teško da ostaje prostora za rad lokalnih bendova. Ali, to su sve neke druge teme, i ovo nije mesto gde se one trebaju razrađivati.

 

U skladu sa okolnostima i prilikama, kad se steknu osnovni uslovi, Interfector će nastaviti svoj rad, jer ovo je bend koji, pre svega nama mnogo znači i već godinama je deo naših života. Sve informacije biće objavljivane na našem sajtu (http://www.interfector.net) čim se stvari na tom polju počnu razvijati u ovom ili onom pravcu.

 

Svim našim prijateljima, kolegama muzičarima, fanovima i svima ostalima koji su podržavali i podržavaju naš rad želimo lep provod na novogodišnjim, srpskim, i međunarodnim praznicima, i sve najbolje u predstojećoj 2007.

 

Stay metal!

 

 

- Interfector - - Serbian metal band

http://www.interfector.net

Edited by Apeiron

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Eh evo i ja da se javim! Nisam vam se javljo i nije me bilo na ovom forumu 100 godina... A i izgleda kao i da je ova tema zaumrla... Uglavnom samo da kazem da ovo ljeto dolazim u sili, skrshu i slavi :da: Na ljeto zavrshavam fax i pocinjem radit, ali prije toga mjesec dana konstantnog krshenja u BL :D:pivopije:

 

SAAAL :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eh evo i ja da se javim! Nisam vam se javljo i nije me bilo na ovom forumu 100 godina... A i izgleda kao i da je ova tema zaumrla... Uglavnom samo da kazem da ovo ljeto dolazim u sili, skrshu i slavi :da: Na ljeto zavrshavam fax i pocinjem radit, ali prije toga mjesec dana konstantnog krshenja u BL :D:pivopije:

 

SAAAL :D

 

Sad znam kada treba da se nacrtam u BL :bigblue::pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...