Jump to content

Interfector


Apeiron

Recommended Posts

Evo i ja da se oglasim - Interfector je itekako chitav, ali kao shto je Laky rekao - trenutno nas okolnosti sprechavaju da se ozbiljno bacimo na rad na novim pesmama...Inache, ako cje se neko bolje osecjati - neke ideje za pesme postoje, ali je sve to vrlo sirovo i zahteva pazhnju sve trojice da bi se to dovelo u red...U vakom sluchaju - obavesticjemo vas chim neshto bitno uradimo...sva trojica zhelimo da uradimo neshto zaista kvalitetno a to zahteva dosta vremena, pazhnje, truda i inspiracije...hvala na strpljenu:)

 

Veliki poz!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Evo, iskopah nesto iz arhive, i uploadovah na YouTube - u pitanju je za sada poslednja napravljena pesma Interfectora, koja se zove Burning Horizon. Snimljena je uzivo u beogradskom klubu Akademija, za Halloween night, 31.10.2005.

 

 

INTERFECTOR - BURNING HORIZON:

 

 

Slika nije nesto posebno, jer je Akademija i inace mracna, a kamoli za Noc Vestica :meshuggah: Pri tome, u pitanju je bio i maskembal koji je organizovao Dark Revolution, pa je mozda i bolje sto se ne vidi Carcassov magnatski imidz, meni corpse paint na licu, Bane doktor, i Invictus... ko zna sta je on bio, valjda rock star ako se secam dobro :)

 

Zvuk je OK, ako obratite paznju ( :mrgreen: ), a pesma na najbolji nacin pokazuje teznje Interfectora, i okretanje ka extreme prog/death metalu sa gomilom ethno elemenata, koji ce, ako nam nebo i buducnost dozvoli, kad tad ugledati tamu noci i na drugom albumu. Na ovom koncertu gostovala nam je i devojka koja se zove Jelena (poznatija kao Ajsha), koja ima odlicnu etno vokalnu tehniku... Tamo se sve mnogo bolje culo, ali sta je tu je, ovo je cisto da se cuje malo o cemu je rec.

 

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

I evo, nakon mnogo zahteva od strane fanova, svojevrstan one-time reunion Interfectora, danas se ipak desio... potpuno neocekivano :meshuggah:

 

Rostilj + alkohol + prisustvo tri originalna clana benda + pijani kamerman + pijani Norvezani + suma iznad Banja Luke (zmajevac iliti Dragon's Hill) = Mother Serbia unplugged :mrgreen:

 

Obratite paznju samo na taj kvalitet drum seta... ustvari, ceo live je go kvalitet :D

 

Eto sta alkohol uradi od nekada perspektivnog benda, ali ako nista, ostaje druzenje i provod, to bar nikada nije bilo upitno.

 

 

:pivopije:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 9 months later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...
  • 3 years later...

Evo jedna, zarad starih dana. :rockdevil::pivopije:

 

Live sa banjalučke tvrđave Kastel, 2004. godine. Pre 11 godina :ph34r:

 

Poprilično ispadanja, raspada, monitori nisu radili, plus zvuk na momentima pojedinim secka, pa zvuči kao da ispadamo više nego što jesmo, ali realno, koga briga. :meshuggah:

 

http://www.youtube.com/watch?v=nutzAJFGe7A

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha.ćim se evociraju uspomene i nostalgija,znaći raspaliste se?odavno?

a nek ise i pošenili?

A nije baš da se nešto preterano radilo u poslednjih 10 godina, izuzev par pijanki na kojima se obeležila godišnjica benda. :)

 

Trenutno nema ni uslova ni mogućnosti da se radi nešto sa ovim, možda jednog dana, možda ne, ali da, nostalgija uhvati s vremena na vreme.

 

Evo ga i kompletan album sa tekstovima pesama, ako neko od mlađe garde na ovom forumu kojim slučajem želi da čuje šta se snimalo pre 12 godina.

 

http://www.youtube.com/watch?v=f1GN1e_iYh0

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...