Jump to content

Draconic | Stellar Seer


Draconic

Recommended Posts

' date='22. 2. 2006, 11:31'] Cjale! icon_cool.gif

??? icon_confused.gif

 

 

Bahato.

 

Vaistinu! Ali dobili smo po nekim pristojnim cenbama... btw. uzeli smo i bubanj... neki Sonor 3000 i nesto ili takvo sta... meni je samo vazno da je simpa boja! icon_smile.gif serpa plava... icon_smile.gificon_smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

CKM PARTY - Klub/Diskoteka Drama, Beograd, 4.3.2006.

 

Veceras, CKM Party bio je ispostovan u sili i slavi od strane dobrog dela srpske metal scene. Bendovi koji su imali svoje predstavnike na ovoj velelepnoj manifestaciji su Interfector, Draconic, Consecration, State of Gray, Decontrolled, Abonos i Intus.

 

Predstavnik Consecration-a, u narodu poznat kao Jeqy, pokazao je kako se ponasa vojnik koji nije video zensku osobu duze vreme (ispostovao je sve plesacice i striptizete/igracice, i to iz prvog reda, kao pravi metalac koji zna kako se podrzava scena).

 

Predstavnik Abonos-a, u narodu poznat kao Lale, jedini je uspeo da udje sa mantilom (i to onim koznim) na sebi (bez obzira sto je garderoba bila obavezna), sa iskusnom recenicom koju je izrekao obezbedjenju: "Brate, to mi je imidz, ne mogu da skinem mantil". Zna znanje Lale.

 

Predstavnici State of Gray, Decontrolled, uz podrsku Boris-a (u narodu znatno poznatiji kao Kibo), nisu progovarali, vec samo znalacki posmatrali celi dogadjaj, uz povremeno uzimanje vazduha, dok se dve plesacice smenjuju na bini.

 

Predstavnik Interfector-a je dolaskom na ovaj dogadjaj ispunio jednu zivotnu zelju (videti CKM party uzivo!), i cesto padao u iskusenje da svojim prisustvom ulepsa i uvelica kvalitet zenske populacije okupljene oko, u narodu poznate kao "sipke". Uz obecanje da ce se vratiti prvom prilikom, i sipku zauzeti bar na sat vremena.

 

Predstavnik Draconic-a svojim menadzerskim sposobnostima iskusno je bacao pogled razmisljajuci kako se stanoviti dogadjaj moze implementirati u jedno jace metal vece, i time do temelja uzdrmati samo poimanje metala na ovim prostorima. Provodadzisanje svojih prijatelja mu je takodje bilo jaca strana, connecting people momenat koji je davno savladao u teoriji, adekvatno je primenio u praksi.

 

Prisutno oko 800 ljudi, mnogo kvalitetnih pripadnica zenskog pola, pice malo poskupo, ali zakljucak cele price je - treba spavati.

Edited by Apeiron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...