Jump to content

Олимпијске игре - Лондон 2012


Recommended Posts

http://www.kurir-info.rs/ikodinovic-aca-kosica-je-kreten-clanak-342313

 

Које говно овај Икодиновић... Јебо га твитер у пркно длакаво...

 

Усташе дрма комплекс чак и кад нас некад добију.

 

http://www.mozzartsp...bijom-kao-oluja

 

Овог је требало удавити кад је за то било прилике, у Београду у фебруару...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novak i vaterpolisti garantovano medalje uzimaju, a nadam se i odbojkasi, mozda cak i Tipsa u singlu i u dublu sa Zimonjicem, a ima i ovih u pojedinacnim sportovima koji mogu takodje :)

 

Ja popizdeh kad sam gledao protiv Madjara zbog tona na RTS-u, na maksimumu pojacano se kod mene na TV-u jedva culo prenosenje, ali je zato dranje jebalo kevu, tako da sam dozivljavao mini srcku svaki put kad damo gol ili Soro odbrani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iju, ovo nisam očekivao. Kakvi seljački izlivi od nekoga ko je uživao status sportske veličine kod nas. Sad ga bar neće biti problem precrtati sa te liste :)

 

Meni je potpuno smešno što je ljudima smetalo što se Aca dere. Jbt kod kuće se svi deremo i nerviramo kao majmuni, a zameramo komentatoru koji to sve gleda uživo u Londonu što isto to radi. Baš su Srbi razmažena i zahtevna publika, nisam znao da smo odjednom na nekom svetskom nivou kulture i dostojanstva za vreme gledanja utakmica. Sledeći put ću uz utakmicu da skuvam čaj i poslužim kolačiće i na svaki gol ćemo samo da smireno, uz lagan srk čaja, samo da podignemo po obrvu, nikako previše, da se ne bi ponašali kao divljaci, da mi komšije, sve galantni Srbi, koji nikako nisu svaki petak pijani i uz harmoniku roštiljaju i pevaju narodnjake, ne bi lupali na vrata.

 

Želim publici najgore bejzbol komentatore sa ESPN-a. Ili, još bolje, Engleza i jednog Škota kao stručnog konsultanta. Ili da svi budu kao ovi što su komentarisali gimnastiku. Malo offtopic, ali koliko pratim sport, meni su lično najbolji komentatori što rade prenose Formule 1 na Sport Klubu :)

  • Upvote 8
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

По мени је он највећа пиздурина. Јеботе, играмо рукомет какав се играо пре 20 година.

Bukvalno mi je bilo mučno gledati i kada smo ovde kod nas dobijali.

Dosadno, sporo i bezidejno muljanje lopte u napadu.

Najtužnije što se o tome priča deset godina, ali se ništa u igri naših ne menja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма ово код нас капирам да је била жешћа муљажа. Фазон, типа, "дајте нам да играмо финале, иначе ће бити Арена празна, јер људе овде заболе за рукомет".

 

Иначе, могао би овај РТС мало фудбала да преноси. Не знам за вас, али мене заболе за бокс меч између Казахстанца и Таџикистанца.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...