Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Цигани блокирали форум.

Метал Мен је кривац.

 

čokijeva plaćena vojska.

kucam post u tri navrata, sve neke greške iskaču. zato kratko i jasno: treća četvrtina je bila odlučujuća. tu je luča kapiten napokon čergarima prezentovao svoja monstruozna muda. demonstracija svireposti i paklene odbrane.

to sve izbezumljeno, nisu znali šta ih je snašlo. nešto su pokušali posle da se povade, kako ih javno mnjenje ne bi prozivalo zbog katastrofe, ali govance je ipak procurelo u trećoj deonici.

uostalom, svi ste bili svedoci zaprljanih skotovih gaćica.

 

brz oporavak bertansu, gordić da se zadrži. parni valjak neka melje...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Миленко, ниси веровао?

(Вујош-Тегелтија дијалог стајл)

 

morao sam da serem. ovo mi je omiljena ekipa i najdraza titula do sad.

nek uzme titulu muta, misko itd, ali coki i novopeceni panteri ne.

 

kuruze, pogle mi last fm. :D

Edited by Grob Bez Dna

Share this post


Link to post
Share on other sites

coki:

FMP-ovo poslovanje je lako proverljivo. Ne postoji firma koja nema problema sa likvidnošću. Pa sama država ima problema sa tima. Da nas politički nisu kinjili sada bi smo imali drugačiju sliku. FMP nije gubitaš. Mi nismo koristili kredite agro banke da bi se privatizovao FMP.
Edited by Grob Bez Dna
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

znaci slusa panonskog govnara, jos sam se pitao na koga me podseca, bem ti zivot.......nisam gledao ni jednu utakmicu finala, znao sam da nemamo sanse, jbg. ako Coki ostavi Vuka, Lazica, Subotica...i sledece sezone nema za nas leba jos 12 godina, ni jednog mladog igraca nismo izbacili, stranci losi, malo je matori Rakocevic da se uzme titula, realno.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od 80-ak utakmica ove sezone izgubili smo 20 što se nije desilo više od decenije.Kvaka je u tome što smo ključne utakmice izgubili.Zatim ove sezone sa Partizanom imali smo izjednačen skor (5-5) i to se nije desilo više od decenije.I ja sam očekivao mnogo više od ove sezone jer sam gladan njihovih trofeja,međutim kad malo bolje razmislim ništa ne ide preko noći.

 

Prije par dana admin jedne od FB stranica posvećenoj Zvezdi je napisao:

Od ove postave ostaju Radonjić,Rakočević,Simonović,Nelson,Savović,Katić i možda Cvetković.Još ne znaju da će o0staiti Mitrovića da se kiseli na klupi ili će ga poslti u Radnički FMP da igra.Po meni bolje po njega i nas ovo drugo.Prema planovima imaće ≈3 miliona evra za dovođenje 5 novih igrača.

 

 

 

Odavno se pominju pojačanja za EL i među njima Miličić i Radmanović.Mislim da bi nam Miličić dobro došao,al za Radmana nisam siguran da bi to bio pravi potez.Njemu je 33 godine,a prethodnih sezona nije se naigrao.I Miličić je grijao klupu al je barem je 5 godina mlađi.

Edited by metallicus

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...