Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

3 trenera u sezoni,problemi sa centrima i ekipa priremana prema Rakočeviću.Kad ide njega pobjeđujem,kad on zatrokira onda lele majko.

 

Ajoj...

Pa kako će mali Bogdan sledeće sezone da vas teroriše niste ni svesni haha

Ubjedljivo najperspektivnija srpska 2-ka.Muda ko u vola+sportski bezobrazluk,drskost i želja za uništenjem protivnika poput Saše Danilovića.Dragulj Partizana i Srbije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Covic je bio u pravu , Zvezda mor da bude bolja 20 razlike da bi dobila Partizan :) .

Zasluzena pobeda i titula , cas kosarkaske taktike u zadnjoj utakmici .

 

Smrt fasizmu ziveo Partizan .

 

Dragi mi je zbog PAO-a kad god sam prebacio da vidim rezultat bila su slobodna bacanja :)

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se ne ponavljam opet, ali fascinantno je da se ponovo ponovila prica.. krene malo ozbiljnija odbrana partizana (da ne kazem opet zona) i ovi se pogube ko avganistanci u demokratskom uredjenju. Pozitivno je sto su u ovoj tekmi makar vise puta uspeli da sutnu, a ne samo da izbezumljeno dodaju loptu do isteka vremena za napad. Smesno je da se sa ovako kriminalnim resenjima u napadu nadaju nekoj ulozi u EL, kada su ih semenkari poput Muslija i ostalih sabili, sta ce tek da radi neki ozbiljan tim.

Edited by Salvation
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nelson je zasluzio da ostane, pravi je profesionalac, uvek je pruzao maksimum i davao sve od sebe, pruzao je solidne partije u kontinuitetu, bez padova u igri kao Skot. Skota bih zadrzao samo ako ne mogu da dovedu za te pare nista bolje. Setio sam se sad Jorovica, on place da dodje u neki od nasih klubova, posto je igrao za Cokija vec nadam se da bi mogao da dodje u Zvezdu, bolji bi bio od Skota u svakom slucaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

партизан је заслужено узео титулу. Пре свега смо изгубили јер немамо муда. Толико отворених шутева смо промашили да то није нормално. Што се резултата ове сезоне тиче задовољан сам, Узет куп и изборена Евролига, то је ок. Али стоти пут да поновим да сам незадовољан селекцијом, јер селекције скоро није ни било као што ни прошле сезоне селекција није одрађена.

Са Нелсоном је продужен уговор и то је сјајно. Од како је дошао Радоњић поправио је шут, одличан је у одбрани и физички. Кад би били паметни да следеће сезоне игра двојку, то би било сјајно, али наравно неће тако бити. Човек није за плеја, до сада ништа није знао да искреира а не верујем да ће се то променити. Цветковић опет није добио никакву шансу, и следеће сезоне је једино резонски бацити га у тај Раднички ФМП. Вука Радивојевића отерати говњивом мотком да му не падне на памет да се некад врати у Звезду. Скота полуиграча отерати. Такви странци никоме не требају. Симоновић да се гони у пизду материну. Целе сезоне чекам да проради и курац. То што је против неких Солнока играо добро не значи да је играч. Лазића оставити, такав играч треба сваком тиму, плус вероватно игра за кикирики. Што се високих играча тиче форсирање Суботића другу сезону за редом ми није јасно. Човек је лимитиран и уместо да се шанса да малом Митровићу Суботић игра по 20 минута. Ако стварно отерају Митровића у ФМП онда до курца. Савовић је сасвим ок као стартна четворка, а Митровић сасвим ок као резерва. Рашку све похвале али следеће сезоне би стварно морао да буде резерни центар. О Игору све најбоље.

Е сад, познајући Човићеву фасцинацију извиканим играчима не гину нам Ћапин, Кешељ и Миличић, можда и рекреативца Радмана контактира мада не верујем. Ја бих волео да видим у Звезди Мицића ( мада ми рече другар да је потписао нови уговор), Луковића и Штимца + још једну тројку и неког искусног плеја.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...