Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Đorđević je odličan trener, po meni je mnogo bolji od Dude, ali jebi ga. Nije upalilo, ovi zelembaći su se bolje kretali.

Raduljica je potvrdio da je centar koji može da puni samo slabe ekipe, fazon na tacni; čim se igra malo žešća odbrana, pogubi se načisto.

Njegova odbrana je loša, jebi ga, loš je defanzivac, nije prisutan u skoku, nume da zatvori reket. Očekujem da će na Olimpijadi znatno veću minutažu dobiti Milutinov.

Previše se oslanjamo na umetnika Teodosića, u velikoj meri su ga odsekli večeras, tako da se veća odgovornost očekivala od Bogdana. Ne znam kako vama deluje, ali meni Bogdanova kretnja u napadu nije na zadovoljavajućem nivou. Nešto se tu dešava, ali biće bolje... Valjda...

Nedović ruperda u odbrani, stručni štab da mu se zahvali na saradnji. Klasično goveče. Tu je Milosavljević, a i valjda će neko drugi da se ispili u međuvremenu, jebem li ga. Koji kurčevi Kuzminskasi, pa taj do pre 2 godine nije znao da skoči ko čovek, raziđi se.

Matori Gasol osvaja - sam protiv svih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Truli

 

Nista pogresno nisi rekao, sve stoi...ali za takve ambicie mi moramo da se poavimo u 100% kompletnom i naiacem sastavu i da se dosta kockica poklopi...a to se nadam da ce se konacno desiti u tom Riu (naci tvrdim da cemo otici tamo)...do tada - mene licno radue tai neki kontinuitet dobrih plasmana i samo treba da nadogradzuemo to...i ni to prvo mesto nece izostati, mozda vec na prvenstvu 2017

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote, koje su sanse da kazem juce "ovi nas dobijaju ako odigramo najgoru tekmu ikad" i da se TO JEBENO DESI. Svaka cast njima na taktici i na zaista vrhunskoj odbrani ali kada izgubis od tima koji sutira fazon 2/14 ili tako nesto trojke i kome je sem tih trojki JEDINA TAKTICKA ZAMISAO U NAPADU pas na divljaka Valanciunasa ili neka solo akcija Marciulisa znas da si odigrao epski kurton od utakmice. Ja ne znam za vas ali ja ne mogu da se setim da smo mi gori mec odigrali, mislio sam da je statisticki nemoguce onako los sut imati posle meca sa Nemcima opet ali ovi su me zajebali. Opet kazem, svaka cast na odbrani koja nam je unela nervozu i sve ali jebote da tim koji daje najvise poena i ima najvise asistencija i ima UBEDLJIVO najveci procenat za 2 poena bas zbog tih lucidnih asistencija i lakih poena ne moze da smisli nista drugo ceo mec nego neke ishitrene jadne suteve iz bloka.. pa jebote.

 

I sto je najgore, sad cemo biti cetvrti, a Spanci ce ove razguziti samo tako, posto ne postoji ta strategija koja ce spreciti Gasola da se ovima usere u zivot, a Spanci igraju jos bolju odbranu od nas pa se divljak nece naigrati u reketu. Nadam se da gresim, posto Litvancima i posle ovakvog teskog poraza zelim zlato ali mislim da nemaju sanse sutra, ne moze Spanija kolektivno odigrati ovako los mec kao sto smo mi danas.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма, ок, затворили су га лудачком одбраном и није могло да пролази. Друго, Радуљица је против себе имао Валанчијунаса који је за класу бољи од њега.

Теодосићево затварање довело је до тога да смо ударали тројке сваки други напад или се шутирало у самој завршници напада из тешких ситуација.

Pa i nije toliko bolji igrač od Radulje, koliko je ozbiljniji. A da se ne lažemo, ostatak ekipe nam je dovoljno dobar, da kad zatvore Tea, mogu da nađu bolje rešenje. Trebalo je malo više trčanja, malo više muke, ali moglo je sve da se reši.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apsolutno su nas zasluzeno dobili. U prvom poluvremenu su nas pokidali, u drugom smo usli u neki juris za egal ali u napadu smo bili toliko nemocni i losi da se vise nije moglo ni ocekivati. Nista ovo nije bilo losije nego protiv Ceske, jednostavno smo sada imali neuporedivo boljeg protivnika. Nase partije u grupi i ove u eliminacijama se ne mogu porediti, ocigledno da forma nije najbolje tempirana. Tesko da cemo dobiti francuze, igraju kuci pred svojom ruljom, bice motivisaniji jer im je medalja moranje, sudije ce sigurno navlaciti...nisam bas neki optimista. Ali ajde, nadajmo se da mogu do bronze.

Cetvrto mesto nije nikakav uspeh, to je kara banana. Nije ovo neka ekipa balavaca pa da je pred njima buducnost, ovo je ozbiljna i dosta iskusna ekipa i sve sem medalje je realno neuspeh. Kakvo 4.mesto, kakvi bakraci.

Jako nam je nedostajao Bobi, to bi totalno druga prica bila sa njim. Ocajni smo na centarskim pozicijama na ovom ep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa i nije toliko bolji igrač od Radulje, koliko je ozbiljniji. A da se ne lažemo, ostatak ekipe nam je dovoljno dobar, da kad zatvore Tea, mogu da nađu bolje rešenje. Trebalo je malo više trčanja, malo više muke, ali moglo je sve da se reši.

 

По свим параметрима је Валанчијунас бољи од Радуљице.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam zašto je šutiranje sa poludistance nepoznat pojam, ako već ne ide za 3 zašto ne priđu korak - dva. Ja sam mislio da je Bjelica takav igrač koji može da primi loptu iscima protivnika, digne se i šutne... a on šutira celo prvenstvo trojke sa 8 metara.

 

Playmakeri nam najlošije gađaju trojke zapravo, Teo 12/48, Marković 5/23...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tu jedino Erceg i Bjelica imaju pouzdan sut. Bogdanovic i Teodosic kako im dune, ostali ako nesto nabodu nabodu.

 

Ali u ovoj utakmici je presudila igra pod kosem. Oni su isto slabo sutirali ali nisu forsirali do besvesti, isli su na Valanciunasa, probijali su dosta puta lako do kosa, i to je to. Mi smo bili losi u svim segmentima napada.

 

Mi smo dosta puta kad bi i dosli pod kos promasili zicer ili popili blokadu. Jesu li Kuzmic i Braduljica lupili i jednu bananu na ovom prvenstvu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...