Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Oni baš očajnički žele Howarda. Samo što ne znam koga će još da dovedu, pošto su pustili skoro celu ekipu da ode da bi ga pokušali dovesti. Ogroman, ogroman rizik, videćemo da li će se isplatiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sad gled'o na ESPN-u,potvrdjena je prica da ce da citav tim da razmontiraju da ga dovuku,ali je najveci problem sto on nece da igra sa invalidima koji ostanu/budu dovedeni (i to hoce da vecinom dovedu invalide iz orlanda za koje je on prvi rekao da su invalidi i da nece sa njima da igra).plus je pritisak od navijaca i javnosti jer sa takvim timom nema trika da on ostane duze u svakoj varijanti od jedne sezone,a posto bi dali sve pikove i ne bi imali sto godina pika,to bi prakticno znacilo da je hjuston nema nikakvu buducnost.njihovi novinari kazu da od toga zbog vega toga nece biti nista,realnije je da se,kad se vec svi prse sa lovom,neko veliki isprsi i da ga dovede (najvise su lejkerse spominjali,nisam u toku oko hauarda,zabolje me za tu majmuncinu).

Share this post


Link to post
Share on other sites

DJ Augustin u Indijani, a Hibbert ostaje tamo, tako da će opet imati finu ekipicu, a uzeli su i Mahinmija dok su otišli manje-više igrači koji su podbacili - Jones i Collison. Lou Williams ide u Atlantu, a Grant Hill ili u Lejkerse, ili u Thunder, ili u Heat o.O

 

Što se Hauarda tiče, nisu ludi u Orlandu, znaju da za njega mogu dobiti skoro šta god hoće. To je taj nedostatak centara, ali ovi potezi Hjustona deluju stvarno nenormalno, jednostavno ne ostaje mnogo igrača koji su slobodni agenti a kojima mogu da popune ekipu i da to valja. Moguće je jedino da planiraju da dovedu Hauarda, a da sastave jadnu ekipu koja će sledeće sezone da briše prašinu za ostalima, da za tu ekipu potroše jako malo novca, i da sledeće godine pokušaju da zadrže Hauarda tako što će napraviti neke velike poteze tim novcem koji će uštedeti.

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

To da, mada su iz Orlanda rekli da neće dozvoliti Hauardu da diktira sa kojim će se ekipama pregovarati i da će tražiti što bolju ponudu za klub, a ne za Hauarda, videćemo šta će od toga svega ispasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, Dalas će izgleda da juri Skolu. Uzeli su Kejmana i Brenda, možda će neko biti višak, ali izgleda će da igraju sa visokim postavama. Neće biti toliko loša ekipa kao što je delovalo pre nedelju dana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...