Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Zanimljiv početak sezone. Deluje da je zapad malo izgubio na kvalitetu, na istoku ima više ekipa koje se oslanjaju na mlade igrače a koje su sada dostigle nivo da ih konačno vidimo u nekoj ozbiljnijoj ulozi. Atlanta je odlično počela, impresivna pobeda nad Klivlendom. Šarlot, Milvoki, Boston, Detroit moraju biti bolji ove sezone. Njujork kao po običaju :haha: Raptorsi su mi simpatični na početku sezone, gadno se osetio nedostatak Valančijunasa u porazu od Kingsa, ali eto posle toga bez njega + Rosa pobeda u Oklahomi, koja je, ne znam, iskreno malo su napravili hajp oko njih zbog ludih partija Vestbruka, ne verujem da će biti top 4 na zapadu. Imaju tu pobedu nad Klipersima, ovo ostalo meh. GS ih je ugazio, Toronto juče bez dva ključna igrača na njihovom parketu. Možda neko 5. ili 6. mesto, mislim da će Juta preko njih, vratio se glavni igrač, oni moraju daleko ove sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne verujem u te ekipe koje imaju samo jednu opciju. Kako se pokazalo ne veruju u njih ni oni koji odlučuju o MVP tituli. Teško da će Oklahoma ili Hjuston završiti u top 3 u konferenciji, mada me ne bi čudilo da odaberu jednog od njih dvojice ove godine jer vole svake godine da izaberu nekog novog ako je moguće, a i fanovima je dosadio James :haha: Bilo bi lepo da postoji nekakav zacrtan kriterijum pa da ne bude uvek tolike rasprave oko MVP-a, ali onda ne bi bilo tako zanimljivo :haha: Meni generalno nema smisla da to bude neko ko nije iz jedne od najboljih ekipa, onda smo mogli i Kevinu Love-u da damo MVP dok je punio sa 20+ poena i 20 skokova u Minesoti, ali se za njega lepo posle pokazalo da u ekipi koja zapravo igra košarku on predstavlja igrača druge klase. Naravno, to nije slučaj sa ovim triple double mašinama, ali ono, ako imaš na raspolaganju 30+ šuteva na svakoj utakmici, onda tvojih 30 poena po utakmici nisu ništa posebno. Ako se to uzme u obzir, Harden ima bolju sezonu od Vestbruka, jer šutira blizu 50%. Pored toga je imao mnogo jači raspored, oni su već igrali sa Spursima, Klivlendom, Atlantom. Vestbruk je punio tamo neki Finiks, a kada su došli ozbiljniji protivnici on je imao te 9/25 9/26 utakmice, što je realno krš procenat. Dokaži protiv najboljih da si najbolji. MVP igrač iz ekipe sa 50+ pobeda or gtfo :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

https://en.wikipedia.org/wiki/Craig_Sager

 

skoro umro covek, obicno radio kratke intervjue s trenerima na poluvremenu/kraju utakmice

 

inace koliko je takmicenje u zakucavanjima bilo dobro zadnje 2 godine, toliko je upropasteno nocas

pa dajte neku fintu u skoku ljudi, jebem mu mater s rekvizitima, gordon doneo jebeni dron da mu spusti loptu, robinson i dzons igraju trule kobile, deandre skace preko DJ pulta ono.. jos se pobrukase nikad jace. pa i trojke isto slabo, jebote, lauri ladno ispaljuje airball :haha:

jako neprijatno za gledanje, ali ono sa karijem apsolutni vrhunac, sklonio sam pogled s ekrana

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...