Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Dzordan je najveci bog svega ikad
i da, odgledao sam boga oca njegovih utakmica, internet je tschudo, pa kapiram da mogu kenjam po nekom osnovu, mada mi se srce cepa sto nisam mogo da ga pratim u real time ko covek 
ako nista ispratio sam Lebrona i dobar deo Kobija, blagosloven sam covek 

 

sramota koko ponavljam reci, smrt alkoholu

Edited by obsessed by cruelty

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

da li bi ove godine neko bio raspoložen za nba fentazi? par drugara, kazim i ja bi obnovili ligu od prošle godine, ali bi valjalo ako bi se još neko pridružio. mnogo je zanimljivije od fudbalskog fentazija jer ima akcije svaku noć, a draft čini celu stvar još interesantnijom jer svi imaju različite timove.

javite se ovde ili na pm, sve ćemo se dogovoriti i objasniti ako treba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pratite uspehe svojih favorita kroz napete mečeve NBA lige uz mts TV i usluge striminga u multimedijalnoj paleti mts-a. Ovo takmičenje bez premca suočava najbolje igrače iz celog sveta i daje vam jedinstvenu priliku da ga pratite kroz ponudu kanala Arena TV, ali i kroz specijalni NBA TV kanal mts TV-a. U trenutku kada ne budete kraj TV ekrana, i dalje ćete imati mogućnost da svoje omiljene košarkaše gledate na mobilnom ekranu, koristeći našu NBA uslugu.

Sigurni smo da će vas privući direktni prenosi svih mečeva, ali još jedna poslastica za vas biće posebni NBA TV kanal sa detaljnim analizama, uvidima i zabavnim prilozima koje možete gledati na mts TV-u, m:SAT TV-u, ali i na mts TV GO.

Kanal NBA TV dostupan je korisnicima Start, Plus i Max paketa na poziciji 305, a kanal NBA TV HD na poziciji 712 mts TV-a.

Pratite NBA neometano – budite i vi uz mts u pohodu na svetski vrh profesionalne košarke!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...