Jump to content

Liga šampiona 2012/2013.


Grob Bez Dna

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

E lemi sada u produzecima utakmica jeste postala zanimljiva i dinamicna, kako kazes, ali to je samo zato sto je celzi ostao bez igraca a ovi shvatili da je djavo odneo salu.. iskreno, u ovih pola sata produzetka ja sam video vise nego u celoj utakmici do tada i da je ovako tekla cela tekma ne bih se zalio ni malo. Mozda i jesam preterano subjektivan ponekad ali Celzi je 90% svojih sansi stvorio iz prekida i gresaka odbrane.. svaka cast azaru i svaka cast na onoj kontri iz tri poteza i prvom golu, ali pored toga sve sto su uradili doslo je iz prekida ili greske, jednu jedinu krstenu akciju van kontre nisu imali, niti su zeleli. Sa druge strane Bajern naravno da ne moze barseloninom igrom da probije takav bunker, pa stoga i gomila uzaludnog poseda i dodavanja u krug unedogled, jalovih suteva, i tu i tamo neki lucidan potez ala riberi. Da se razumemo, od dva antipaticna tima uvek cu navijati za onaj sa nasim covekom protiv onog sa dva siptara i ustasom u timu ali to ne menja cinjenicu da je murinjov celzi tim koji igra odvratan fudbal i da je ovo do produzetaka bila uzasno naporna tekma za gledanje, a ne bi bila ni upola toliko da nije murinja i gvardiole. Ali eto, srecom pa sam i ja brutalno demantovan, ovo se pretvorilo u jako zanimljiv mec na kraju, ipak.

 

Čelzi igra fudbal za intelektualce, idi gledaj Mančester ili tako neki klub.

 

 

 

Molim Haila da prokomentariše Lukakua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Celzi je vise zasluzio pobedu,jeste da su imali manje posed lopte ali su bolje igrali i stvorili vise sansi.Iako,ko im jebe mater,kada su debili dozvolili da im u 5 poslednjih napada Bajern u svakoj situaciji napravi sansu za gol.Pa to je neozibljno i da imas tri igraca manje.A kod gola su Martinez i Dante ostali potpuno sami jebote,mogli su sta su hteli.Lukaku retard,sutno je ko moja baba...novi Drogba moj kurac,nema taj ni blizu kvalitete kao Drogba.

Sve u svemu,zao mi je sto su siptar,ustasa i fasista ponovo digli pehar,odvratni su mi,ali ko jebe Celzi kada su glupi.

 

Kasno mu stigla pojačanja. Čim ih sve uigra, praviće belaj po jEvropi

 

Nisam bas siguran da ce praviti belaj,ali da imaju odlican tim tu nema diskusije.Sredina terena im je opasna,Oskar,Azar,Ramires su odlican spoj,jos i matori Lampard...odlicna sredina.Onaj Sirle je isto jako dobar,prodoran i ima sjajan centarsut.Napad ce im isto valjati...pa da ga jebes Eto,Tores i Ba moraju zajedno barem 40 komada ucackati za celu sezonu.Jedino mi skripi nekako u odbrani...Luiz i Bane su sjajni,Teri standardan,Kejhil i Kol znaju da useru u picku materinu ali i oni su generalno dobri...ali nekako mi to sve deluje malo neuigrano,cim ih pritisne neko malo jace raspadaju se.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sad sam totalno uz brata dovlu,debeli je sinoc izgubio moju podrsku,jedina nada je da ce karl hajnc uspeti da izadje iz kovitlaca lazi,prevara i obmana i rascistiti gamad.

 

da ste mi videli lice kad je ona fukara izvela celavog i ubacila onu bezglavu siptarcinu sve bi vam bilo jasno.

 

s' druge strane,siguran sam da ce murinjo od ovog tima napraviti masinu,treba vremena da se rascisti ono sto su ovi prije njega izasrali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...