Jump to content

Premier League


Јарослав

Recommended Posts

http://www.b92.net/s...4&nav_id=732330

 

Oduvek sam želeo da napredujem. Zbog toga sam napustio Ajaks i prešao u Liverpul.

------

 

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je da želi da napusti taj klub pošto u njemu ne može da napreduje – osvaja titule i igra u Ligi šampiona.

 

 

:haha: :haha: :haha:

 

a najbolje je to što Ajaks igra LŠ, dok ovi indijanci igraju Liga kup

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Njukasl je stavio Papisa Sisea na transfer listu! Ponajbolji igrač Svraka napušta Sent Džejms Park iz religioznih razloga. Sise, koji je muslimanske veroispovesti je odbijao da nosi dres Njukasla na kojem dominira reklama generalnog sponzora, kompanije Vonga koja se između ostalog bavi i kreditiranjem i pozajmljivanjem novca. Po šerijatskim muslimanskim zakonima, zabranjeno je imati novčanu korist, ako ta korist uključuje i kamatu. Sise se striktno drži ovog zaveta i Njukasl je odlučio da ga proda. Senegalac nije otputovao sa ekipom na pripreme u Portugal i čeka pravu ponudu u Engleskoj. Njukasl ima još dva igrača muslimanske veroispoveti Ben Arfu i Tiotea, ali njima ne smeta reklama na dresu.

 

:haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zato povukao iz menadzerskog posla, ali sad vlada iz senke, ako je pravio dilove sa UCK mafijom javno sta li ce tek da radi prikriven u senci onog njegovog sunarodnickog brabonjka.

 

Krvavim rukama je priznao nezavisnost Kosova, uradio je to zarad transfera Tacijevih jataka, janjicara, azapa i ostalih jaja , javno, a kakvu mu tek drogu dopremaju na Teatar dopinga i za njegove rage na steroidima .

 

Ovo je kap koja je prelila casu Milos Obilic se prevrce u grobu kad vidi da neko iz Srbije moze da navija za potomke Bajazita i njihove filijale, Lazaru je prestala da svetli odrubljena glava iz istog razloga .

uckunited.jpg

Pa kako te nije sramota Radmize? Avdokatsko-navijacka prevaro. Hoces li smeti Kostunici na oci da izadjes zbog ove sramote?

 

Mislim stvarno je krajnje vreme da se ovi poklonici separatistickih tvorevina NSFP, ManUtd-a i Barselone proteraju sa foruma, nek idu na sajt nekog tamo trenja . Pa jer sam se za ovo obucavao u vojsci da me neko provocira na yumetalu navijajuci za ove mafijaske klubove?

  • Upvote 14
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...