Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

svaki iole normalan čovek mora biti ljubitelj kapljice. makar malo. to što čoki pije isključivo mleko u prahu razmućeno cimetom, to je njegov problem. i slučaj za nadležne organe tipa mira adanja polak.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1

 

Fotografije: link

 

Izveštaj: link

09.jpg

 

Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u duelu poslednjeg kola kvalifikacija pred grupnu fazu takmičenja sa moldavskim Šerifom, videćemo... Veliki gubitak je odlazak Abua u Belgiju. Jeste da Voša ima u svojim redovima zvučne napadače poput Simona Vukčevića i Andrije Kaluđerovića, ali spram dosadašnjih partija/partije to je sve samo na papiru. Biće dosta problema u napadu...

 

Danas je na stadionu Karađorđe inspekcija UEFA, koja će doneti odluku da li se na tom stadionu mogu igrati utakmice grupne faze UEFA Lige Evrope.

  • Upvote 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Liga nam je nikad veci cemer, jebote. A zvezda opet krenula sa "nek nam jedno poluvreme bude putokaz" pricom.. naslusali smo se mi toga ovih godina.. aj za promenu nek im jedna polusezona koju odigraju ko ljudi bude putokaz, za pocetak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Није нама лига толико већи курац него иначе, само мислим да су остали клубови мало озбиљнији него раније. па не може сваки инвалидски Звездин и партизанов тим да их трпа. Казим стручњак, лепо рекао човек шта ће да се деси са Војводином, свака част. Нама да је регуларно првенство било би до јаја занимљиво, Звезда и партизан би га дували свака 3-4 кола. И овако ће сваких 4-5 додуше.

Вождовац после Бабовића да довдеде Коромана и Милијаша па да кад спојиш њих четворицу имаш 90 минута трчања.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ja upravo smatram obrnuto.. drugi klubovi su isto jaki tj. slabi kao i ranije (dobro, neki raniji anonimusi poput vozdovca se pojacavaju, ajde) ali su zvezda i partizan u tako epskom kurcu da onda ispada da je liga zanimljivija i jaca. Ono sto je makar kul je da sad kad su videli koliko veze nemaju blizanci, dosta timova je prestalo da parkira autobus ispred gola. Iskreno, vise volim i da vidim da Javor u otvorenoj tekmi dobije Zvezdu nego ono mucenje i silovanje ranije da se 90 minuta probije bunkerica a onda se u nekom 85-om primi iz kontre gol i svejedno izgubi, sto je zvezdi bila specijalnost proslih godina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jao majko rodjena,on nekome nesto prica!Kurvao se sa Arkanom i Obilicem,a vamo pljuje sve zivo naokolo.E moj Seki,prsotino matora...idi uzivaj sa unucima i manje mrsi muda.

 

Ma ja upravo smatram obrnuto.. drugi klubovi su isto jaki tj. slabi kao i ranije (dobro, neki raniji anonimusi poput vozdovca se pojacavaju, ajde) ali su zvezda i partizan u tako epskom kurcu da onda ispada da je liga zanimljivija i jaca.

 

Cinjenica.Kakva jaca liga,kakvi bakraci...liga je nikada losija,i to upravo zbog toga sto su Zvezda i Partizan raspad nad raspadima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...