Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Ne biK se slozio...Zivkovic slican tip igraca Miljkonu, ovai drugi saban ima bar neke ofanzivne karakteristike

Kacu vec jadni izbori, da bude kao na levoi strani polivalentno, ko Urosevic-Obradovic

 

Tako ja bar uzimam u menadjeru 😁

 

Edited by KazimKazim

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bih uzeo Vlalukina. Neka igra protiv tanjih klubova dok se ne uhoda, Miljkovic neka vozi tamo gde se ide na nož. Dobiješ mladog beka koji će tu biti 3-4 sezone, plus možeš možda nešto i da zaradiš. Ovako ne dobijamo ništa. Obojica će otići uz oprost dugova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al se Stanoe pita...a izglea imas dibidus fetis na te neke seljacke igrace :haha:

Od svih pozicia sa koim srpski klubovi kubure, naigore su te bekovske...sve macke u dzaku ili malo bolje od toga...od stranaca nema nista, ne trosi se to mesto na njih...to sto ti rece e naimanje zlo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja Vlalukina gledao i kao kadeta i među omladincima. Uvek korektan bio. Recimo, u odnosu na Šehovića, u mlađim kategorijama, bog otac. Nikad nije dobio šansu, kao i gomila njih. Bio je iz tih kategorija opasan i Zekaj. Igrao pozadi u paru sa Svetom. Građen kao stena, odnosio sve u duelu. Mislim da je bio ćak i kapiten kadetske ili omladinske selekcije...pre će biti kadetske. Nisu mu pružili šansu i otišao u Lil. Posle nisam pratio, verovatno se tamo izgubio. Uglavnom, prema gomili tih klinaca smo ispali nekorektni. Evo sad driblaju Denisa Stojkovića oko menadžera. Zato ga odjednom nigde nema. Uvek sam da se proba igrač koji je prošao naše selekcije. Zašto ne Aksentijević? Zato što je ciganštura koja je izjavljivala da bi radije da igra u Radničkom nego da se vrati u Partizan. ĆĆPK, što bi rekao Doktor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...