Jump to content

2012.11.11. *Gun Club, Beograd* Secret Chiefs 3, a.P.A.t.T.


Lou

Recommended Posts

pa ko je u postavi sad sem spruancea?

 

svira li Chess Smith bubnjeve, i je li i dalje ovaj lik iz Estradasphere na violini?

 

ja sam ih gledao prosle godine, sept 2011, svirali su svi oni plus su imali dodatnog perkusionistu/bubnjara mada ne verujem da njega vode u evropu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kupio prvu kartu. huzzah.

 

http://www.facebook.com/events/468502213183850/

 

 

Secret Chiefs 3 je kolektiv muzičara, a njihov lider, glavni kompozitor i producent je Trey Spruance bivši gitarista Mr. Bungle.

Zbog svoje žanrovske šarenolikosti (u njihovoj muzici se mogu čuti surf rock, death metal, filmska muzika, elektronska, persijska, arapska i indijska) Secret Chiefs 3 su poznati po svojim konstantnim promenama članova na turnejama i izdanjima.

Trey Spruance je Secret Chiefs 3 osnovao još sredinom 90-tih sa tadašnjim članovima Mr. Bungle (Trevor Dunn, bas gitara i Danny Heifeitz, b

ubnjevi). Kroz bend je prošlo oko dvadesetak muzičara u svojstvu članova/gostiju na albumima/turnejama. Neka od najzvučnijih imena jesu: violinista Eyvind Kang, perkusionista William Winant, bubnjar Ches Smith, basista Shahzad Ismaily, bivši Mr. Bungle član Clinton “Bär” McKinnon pa čak i članovi Estradasphere: Timb Harris, Jason Schimmel i Tim Smolens. 2008. godine su, na poziv John-a Zorn-a uzeli učešće u njegovom Book of Angels serijalu („Xaphan: Book of angels volume 9“).

Secret Chiefs 3 se inače sastoje od 7 podbendova, svaki predstavlja drugačiji aspekt muzičkog i filozofskog interesovanja otuda i toliko žanrova. Podbendovi su: The Electromagnetic Azoth, UR, Ishraqiyun, Traditionalits, Holy Vehm, Forms i NT Fan.

„Book Of Horizon“ je bio prvi album koji je predstavio ove podgrupe sa njihovim imenima. Ostale grupe su do sada izdale singlove, a Traditionalists su 2009. godine izdali album „Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini“ koji je osmišljen kao muzička podloga za fiktivni italo horor film.

Na muziku benda, nazive albuma, prateće tekstove, stihove i filozofiju, uticali su Henry Corbin, Shahab al-Din Suhrawardi, Aryeh Kaplan, Julius Evola, René Guénon, Hakim Bey/Peter Lamborn Wilson, Seraphim Rose, i drugi autori.

 

Na ovogodišnjoj evropskoj turneji u paketu su sa liverpulskim avangardnim sastavom a.P.A.t.T.

Beogradski koncert potvrđen je za nedelju, 11. novembar, a mesto održavanja je Gun Club (Miloša Pocerca 10). Zbog dužine nastupa koncert počinje u 20:00!!

Karte u pretprodaji početkom oktobra (1200 din) preko Eventima i u prodavnici vinila Pinball Wizard (TC EUROCENTAR, makedonska 30, lokal #15).

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Chiefs_3

http://www.webofmimicry.com/label.php?band=sc3

http://www.myspace.com/secretchiefs3

http://www.apatt.com/

http://apatt.bandcamp.com/album/ogadimma

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

nije uopste, nego ne bi ni ja sada uzimao nego mi bilo zgodno da uzmem sada kada sam dobio lovu nazad za leprous koncert, odma investicija za SC3 :D

 

ima jos mesec dana do koncerta, nadam se da ce biti bar 100 karata prodato

Share this post


Link to post
Share on other sites

organizator planira da se dogovori i sa eventimom oko prodaje karata, ali za sada jedina sigurna opcija je u eurocentru u prodavnici ploca pinball wizard.

 

 

neće biti preko eventima zbog velikog % koji ćapaju. samo pinball wizard i na ulazu u klub 11. novembra od pola 8.

Edited by badass

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...