Jump to content

Recommended Posts

Bend je iz Vojvodine, nastao je kao projekat ali sada vise to nije nego bend jel'?:) Snimljen je album "Blood and hell" ciji izlazak je u procesu (januar-februar '13), na albumu se nalazi 13 pesama (50min. tvrde muzike). Produkcija je kucna pa je zato i zvuk malo skromniji ali bice to samo bolje vremenom. Posto je album vec snimljen, uveliko radimo na EP-ju koji ce imati 5-10 pesama koje nismo stavili na album, a takodje ce se tu naci i po koji rmx pesama sa blood and hell i po koje iznenadjenje da sada ne izmlatim bas sve.:) Saljem ti mail sa pesmom Out of pills. A stranicu benda na netu imamo na facebook-u, tj. grupu get off the throne i na www.reverbnation.com/getoffthethrone. Hvala. Sve najbolje

 

P.S. Zaboravih da napomenem da je snimljen spot za pesmu Flashback - Epi attack, trenutno se sklapa pa ce uskoro i to da bude polepljeno po netu.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Hoće li se ti albumi moći skinuti? Nisam yt fan.

Pa hoce, ajde tokom popodneva cu poraditi na tome pa cu staviti linkove ovde za sve to sto sam ponapravljao negde predvece-uvece.

 

Odlichno je ovo, samo platite nekom da upristoji snimke.

Jbg. baca to ja radim sve sam jer nemam kesa da isplatim studio. Eventualno vokale odradim u studiju za neku sicu i posklapam i to je to. Kontam savet i bice uvazen sigurno u dogledno vreme. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 5 years later...

Posle eto nekog malo duzeg vremena sam se usudio da snimim malo novog materijala, pa ga upakovao u dvanaestominutni EP sa sest pesama. Tri su na jeziku koji ceo svet razume, a druge tri su na ovom drugom koji glumim da znam (engleski). Snimali su po prvi put instrumente i drugi clanovi benda, pa sve to cak uradjeno u studijima, kako se moglo i stiglo... Malo su realniji snimci od ovih starih rekao bih. U svakom slucaju EP se zove DEMOn, juce sam zavrsio snimke i pokacio ih na youtube pa ukoliko nekoga zanima neka baci uvo, sve se ceni. Bice jos novih pesama/snimaka tokom godine, u kom formatu - ne znam, ali bice.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...