Jump to content

Recommended Posts

403554_448868608492917_97356625_n.jpg

 

 

Jubilarni, trinaesti NS Koncert Godine biće održan dan posle smaka sveta! U subotu, 22. decembra u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS) u 16h počinje legendarna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države!

 

Ove godine na NS Koncertu Godine nastupa veliki broj bendova koje je publika odabrala preko Facebook stranice koja ima skoro 110.000 fanova (od 7 sastava sa najviše glasova, 6 će nastupati na 13. NS Koncertu Godine). Ukupno, na glavnoj bini, publici će se predstaviti 9 bendova, a to su:

 • Hladno pivo iz Zagreba, bend koji je tražilo najviše posetilaca i koji će prvi put učestvovati na Koncertu godine,
 • bosansko – hercegovačka formacija Dubioza kolektiv,
 • svima dobro poznati bend S. A. R. S. sa svojim satiričnim mega hitovima,
 • Block Out – čudaci aletrnativnog psihodeličnog roka,
 • stručnjaci za najbolju zabavu irskog zvuka Orthodox Celts,
 • trenutno naš najbolji crossover bend Eyesburn koji na jedinstven način kombinuje hard core i reggae,
 • novosadski domaćini, sada već zaštitini znak Koncerta Godine – žestoki Ritam Nereda koji ovim nastupom završavaju turneju “Paralelni svet”,
 • uvek ironično veseli i sarkastični punk rockeri Atheist Rap,
 • Sve Barabe (Timbe, Ajs Nigrutin, Bvana, Eufrat i Mikri iz Prti Bee Gee) legende beogradske underground hip hop i rep scene koje zatvaraju program duboko u noć.

Ove godine, u 16h manifestaciju otvara video snimak iznenađenja. Na video platnu ćemo prikazati do sada neemitovan koncert koje ne smete propustiti!

 

U pripremi je i projekat za drugu binu pod nazivom Bez prekida. Za učešće na drugoj pozornici će takođe biti organizovan konkurs i glasanje putem Facebook stranice Koncerta Godine, te ovom prilikom molimo sve zainteresovane bendove da prate istu kako bi na vreme dobili sve informacije i uključili se u borbu za učesće na ovom jedinstvenom događaju, koji će, nadamo se kao i prošle godine, omogućiti da neprekidno uživate u koncertima tokom svih 10 sati trajanja programa.

 

U sklopu promocije ovogodišnjeg događaja na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih Koncerata Godine, uključujuci mnoge legendarne nastupe (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi…), kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje Ns plus produkcije (Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Gluve kučke, Instant Karma, stari Van Gogh i mnogi drugi).

 

Takođe je planirano da odamo počast Tusti, nedavno preminulom pevaču Kud Idijota i jednom od najomiljenijih učesnika Koncerta Godine ikad. U toku su dogovori oko realizacije ovog plana. Ovogodišnji Koncert Godine će biti posvećen svim muzičarima i prijateljima koji su na njemu učestvovali, ali nažalost više nisu sa nama. Prisetićemo se Zareta iz Atheist Rapa, Ljube iz No Speed Limita, Bojana iz Katarze, Petrije iz GBB-a, Šicka iz Zabranjenog pušenja i Rambovog benda, Milana i Magi iz EKV, naravno Tuste iz Kud Idijota kao i mnogih drugih koji su nas prerano napustili.

 

Drugi najtraženiji bend po glasovima publike, šabački Goblini, koji su svirali prošle godine, na žalost, zbog obaveza frontmena koji je na privremenom radu u Pakistanu ove godine neće moći da nastupe. Pevač Branko Golubović Golub iz Islamabada poručuje: ”Koncert Godine je oduvek bio naš omiljeni dogadjaj. Na određen način mi smo i potekli iz Novog Sada. Ove godine smo planirali učešće, ali smo zbog mojih obaveza u poslednjem trenutku morali da odustanemo. Sve ćemo učiniti da vam se sledeći put obavezno predstavimo, nadamo se i sa novim pesmama. U svakom slučaju ne propustite naš i vaš NS Koncert Godine!”

 

Dizajn za ovogodišnji NS Koncert Godine uradio je svetski poznat novosadski strip crtač Bane Kerac.

 

Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u svim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, knjižari Bulevar Books, knjižari Serendipiti Spens, caffeu Machiatto Mercator i naravno na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.250 dinara.

 

Požurite sa kupovinom ulaznica, jer nas očekuje još jedan nezaboravan NS Koncert Godine, događaj koje se prepričava i pamti zauvek, u subotu 22. decembra 2012. sa početkom u 16h !

 

Više informacija potražite na našem sajtu, facebook stranici ili YouTube kanalu.

 

http://www.facebook.com/KoncertGodine

http://www.youtube.com/KoncertGodine

http://www.koncertgodine.com

 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda, kad se pojavi neki koji vredi... Do tada...

 

 

 

Prijave za “Bez Prekida” binu

 

 

 

Molimo sve bendove koji su zainteresovani za učešće na 13. NS Koncertu Godine da nam se jave na e-mail adresu [email protected] i najkasnije do utorka 13. novembra u 22 h dostave:

 

1. Link za prešlušavanje jedne ili najviše dve autorske pesme (soundcloud/sajt/myspace/youtube/facebook);

2. Naziv grupe, fotografiju, kratak tekst o bendu i članovima, sa nabrojanim muzičkim uzorima / uticajima i spiskom dosadašnjih nastupa;

 

Molimo vas da veličina poslatog e-maila ne prelazi 2 mb jer u suprotnom neće biti primljen u naš inbox. Subject email poruke (naslov e-maila) treba da bude samo naziv benda.

Ponude sa nekompletnim informacijama neće biti razmatrane.

 

Po prijemu materijala svih zainteresovanih učesnika, po našem izboru odabranih 100 bendova objavićemo na listi za glasanje na našoj Facebook stranici.

Finalni odabir bendova zavisiće od kombinacije ukupnog broja primljenih glasova i našeg završnog izbora.

 

Konačan spisak bendova koji će nastupati na Bez Prekida bini objavićemo do kraja novembra 2012.

 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • 1 month later...

Zezas da su karte rasprodate? i za oba zapada i parter?

 

Ne da su rasprodate nego su P-L-A-N-U-L-E, što je bilo i očekivati s obzirom na smešnu cenu.

 

Ako i bude karata na ulazu, biće nešto sitno za Zapad 2.

 

Naravno, biće tapkaroša sigurno, ali pitanje po kojoj ceni. Na Limundu karta za parter danas otišla opušteno za 2500! http://www.limundo.com/kupovina/Muzika-i-Filmovi/Muzika/Karte-za-koncerte/karta-za-koncert-godine-2012-u-Novom-Sadu-parter-/6977681

Share this post


Link to post
Share on other sites

16.00 – otvaranje ulaza dvorane

16.05 – video koncert iznenađenja

17.00 – S.A.R.S.

17.30 – Bez prekida bina Impuls

17.45 – ORTHODOX CELTS

18.25 – Bez prekida bina Zuta Minuta

18.45 – BLOCKOUT

19.25 – Bez prekida bina ZAA

19.45 – EYESBURN

20.25 – Bez prekida bina Iskaz

20.45 – ATHEIST RAP

21.25 – Bez prekida bina Saša 21

21.45 – RITAM NEREDA

22.30 – Bez prekida bina Trula Koalicija

22.50 – DUBIOZA KOLEKTIV

23.40 – Bez prekida bina Covek bez sluha

00.00 – HLADNO PIVO

01.?? – IZNENAĐENJE

01.30 – Bez prekida bina Feud

01.50 – SVE BARABEhttp://www.koncertgodine.com/satnica-nastupa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nisam ni stigao do tih WC-a,morao sam u casu piva da pisam,god damn it...

 

Ne svidja mi se ta striktna podela na parter i tribine.

Ranije je bilo opustenije.Mogao si da odes gde hoces,na parter ili na tribine da se opustis,a sad...gde god krenes - ne moze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...