Lou Posted January 10, 2013 Report Posted January 10, 2013 URBAN VALENTINE U DOMU OMLADINE BEOGRADA Koncert grupe URBAN & 4 Četvrtak, 14. februar, 21h Uz najoriginalnije predstavnike hrvatske alternativne rok scene, URBAN & 4, Dan zaljubljenih se pretvara u pravi muzički praznik! Beograđani će imati tu čast da umetnost Damira Urbana i njegove hvaljene ,,četvorke” dožive upravo na dan ljubavi, 14. februara u sali Amerikana Doma omladine Beograda. ,,Ja sam navikao pričati jedan na jedan, i kad s nekim pričam uvijek pričam s jednom osobom. Kad jednoj ženi hoću reći da je volim, onda to kažem jednoj ženi, a ne njih deset u isto vrijeme”, izjavio je Damir Urban za čuveni portal Muzika.hr, a njegova publika zna da i u krcatim koncertnim prostorima Urban pruža upravo ovakav doživljaj: obraća se lično svakom pojedincu koji stoji ispred njega i koji prepoznaje i doživljava emocije koje se prožimaju svakom njegovom pesmom. U 2012. godini višestruko nagrađivani Urban & 4 su objavili EP ,,Kundera” koji sadrži šest pesama, a koji je bio samo uvod u album koji će bend predvođen harizmatičnim Damirom Urbanom objaviti na proleće ove godine, a čiji će deo predstaiti na beogradskom koncertu. ,,Greh je od Damira Urbana očekivati nešto obično” (Ivana Jovanović, Remix press). Ni Dan zaljubljenih u Domu omladine Beograda ne treba smatrati običnim, niti očekivanim, u šta će se uveriti svi koji tog 14. februara posete koncert grupe Urban & 4, benda koji emocije čini opipljivim. Ulaznice su u prodaji na svim Eventim i Gigstix prodanim mestima, u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i prodavniciploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar) po ceni od 1.200 dinara.
Talvi Posted January 10, 2013 Report Posted January 10, 2013 Pošto mi se i ostatak ekipe ipak opredelio za novosadski koncert i ja ću u NS, ali mi ne bi smetalo da uhvatim bogaoca i u BG-u nimalo.
BLAGOJE Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 damir tu d reskju,inace bih morao svoju skvo da vodim na onog cikotu gadnog
Demon Seed Posted January 19, 2013 Report Posted January 19, 2013 Da l' ce da bude ljigavije zato sto je na dan zaljubljenih?
Јарослав Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Већ почео да се рекламира, мајке му га спалим.
Machka Naopachka Posted January 20, 2013 Report Posted January 20, 2013 Evo zašto je yumetal dobar, saznam unapred ko gde kad i kome svira Super, i dom je lepa sala
Talvi Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 I prošli put je u Amerikani bio, savršena sala za njegov cert.
Sreta Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Nema vise Knina ni Gubina, sta bih jadan, da nema Surcina...
Captain Spaulding Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 večeras NS Kurvo misli na mene :*
Talvi Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 najbolji live bendovi na ovim prostorima: 1. Urban & 4 . . . . pa jedno 100 mesta prazno . . . pa svi ostali 2 sata i 15 minuta sakaćenja sinoć, meni je iskreno žao svih ljudi koji ne slušaju Urbana i propuštaju ovakve spektakle, ljudi jebeno jedu i dišu svaki sekund na onoj bini. Najpreciznija i najopuštenija svirka ikad, masa kvalitetne i skroz prirodne improvizacije, carske priče i zajebancije sa svima živim između pesama... Svaki put kad ih gledam sve su bolji, ergo - i svaki sledeći put sam tamo
Captain Spaulding Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Hm....kad ovako kazes zvuci kul ......prvo cu morati da skinem diskografiju pa cu videti da odem na sledecu svirku kad bude u Novom Sadu. Jel svira samo Urban pesme ili i Laufat, kako vec?
Talvi Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 http://nocturnemagazine.net/raport/125/urban-4-savrsenstvo-nesavrsenosti ali stvarno, "Aroma Satanica" je jebeno nadrealno zvučala
soul wandering Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 ja samo da kazem da mi je bilo mozda i bolje sad nego prosli put u bg, a tad je bilo nestvarno 1
[Nocturno] Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 Moram priznati da nikada nisam cuo za doticnog (zadrti metalac jbg) ali mi je devojka danas pustila njegovu stvar Mjesto za mene. Iako sam se na prvu nasmejao i prokomentarisao isti Masimo - ovo je jako dobro. Uzeo sam da preslusam ceo taj album, imam osecaj da ce mi biti zao sto nisam isao na koncert.
soul wandering Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 sledeci urbanov cert u bg ti da organizujes ili nista 2
Bourbon Princess Posted February 16, 2013 Report Posted February 16, 2013 neko ide na koncert - neko ga sanja sledeći put moram da ga vidim...
Recommended Posts