Jump to content

Snimci sa koncerata


kuruz

Recommended Posts

@HUMAN meni je drago što uopšte postoji video zapis koncerta, iako je zvuk slabijeg kvaliteta ali ako me sećanje dobro služi bilo je previše mikrofonije na tom koncertu i još sam bio u prvim redovima. Mislim da sam u tom momentu skapirao da mi trebaju čepići za uši. xD

Evo jedan kršteni nastup Fear Factory, ovom ne puca toliko glas, ali se oseća da ga razvlači kroz razne efekte, ostatak ekipe dobro praši. Super setlista.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

To jeste, prvi put zapravo i vidim neki snimak tog certa.. Sećam se da je bilo baš glasno, verovatno su koristili stadionsku opremu😄 Ali strašan cert, baš razbijački..

Hehe slična stvar je i sa FF koliko su dobro zvučali na Exitu, toliko nisam našao ni jedan njihov valjan snimak.. što i nije tako loše, baš me raspametili tada!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sada slušam ovu stvar i da budem iskren, jako prijatan smooth jazz sa primesama rnb-a, sećam se kroz maglu da sam slušao njen album iz 2016 i da joj je tada pomagao Nenad Stefanović Japanac. Ovo bi mogao da bude korektan mejnstrim bend za današnje standarde. Dobra dva nova mlađa muzičara, njena boja glasa je prijatna i nema previše fluktuacija i engleski nema onaj naš naglasak. Tako da ovo podržavam. 👌

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...