Jump to content

2013.06.23. *The Quarter, Novi Sad* Airbourne, Gunsale, Concrete Sun


VoivodBG

Recommended Posts

Jedan od najboljih hard-rock bendova nove generacije, Airbourne, održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna 2013. godine u Novom Sadu, u klubu “The Quarter”.

 

Limitirani broj ulaznica za koncert Airbournea po ceni od 990 dinara može se kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix u Pariskom magazinu, u knjižarama Bulevar Books i Serendipiti, i u kafeu Macchiato u TC Merkator.

 

 

Dodatna pogodnost je mogućnost naručivanja ulaznice putem interneta nawww.gigstix.com.

 

Redovna cena ulaznica nakon promotivnog perioda biće 1290 dinara, dok će na ulazu biti 1490 dinara.

 

Okarakterisani su kao nasledinici legendarnih AC-DC, njihovi scenski nastupi obiluju velikom dozom adrenalina i energije, a gitarista David Roads ih upotpunjuje mnogobrojnim akrobacijama.

 

Dobra vest je i da će publika u Novom Sadu među prvima uživo čuti pesme s novog albuma “Black Dog Barking” koji izlazi krajem maja. Među njima se nalazi i izvrsni prvi singl “Blonde, Bad And Beautiful”

 

Uz frontmena Joela, Airbourne su 2003. godine osnovali njegov mlađi brat Ryan O’Keeffe (bubnjevi), David Roads (gitara) te Justin Street (bas). U istoj postavi nezaustavljivo su svirali, objavivši do sada dva albuma. Australijanci su inspiraciju za svoje pesme uglavnom pronašli u bendovima poput AC/DC, Thin Lizzy i Motörhead (čiji je frontmen Lemmy Kilminster učestvovao u prvom spotu “Runnin’ Wild”).

 

Album prvenac “Runnin’ Wild” u javnost je izašao 2007. godine, donevši bendu nagradu za najbolji debitantski album na Metal Hammer Golden Gods Awards. Sledeći album “No Guts. No Glory”, objavili su 2010. godine i opravdali očekivanja fanova stečena prvim albumom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Bend je energichan, chini se da bash zivaju u sviranju, i svidja mi se shto brzo sviraju. Ali pevachevo naglasheno exponiranje mi je bez veze i nepotrebno. I previshe solira na koncertu. Stilom jaaako podsecaju na AC/DC, samo na vecem broju obrtaja. A pevach izgledom i pevanjem podseca na Bon Scotta s gitarom. Opet, raspodelom uloga su k'o Metallica. Nekako su mi nedefinisani.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gunsale odličan,CC propustio zbog blejanja sa Lazom.

 

Airbourne je još jednom odradio ultimativnu rnr svirku.Zvuk me uzeo sebi tako da sam zatvorenih očiju ispratio koncert.Ne znam šta je Joel izvodio po bini,samo sam u jednom trenu vidio da razbija limenku o glavu.Ko nije bio ima za čime žaliti.Klub je bio dobro popunjen,po mojoj procjeni bilo je 500-600 ljudi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...samo sam u jednom trenu vidio da razbija limenku o glavu.

Razbijao je barem 3 puta :meshuggah:

I tu poslednju sam ja uhvatio i popio (neko litvansko pivo,na "Ž").

 

Prvi put da sam bio u tom Quarter-u.Znoj,igtare,raspolozeni ljudi.

Na kraju smo ih sacekali ispred tour busa,uzeli autograme,slikali se i popricali malo.OK likovi :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...