Jump to content

2013.07.18. *Dom Omladine, Kragujevac* Exhumed (USA), Emetica, Downtrodden, Ulični Batinaši


gadget

Recommended Posts

Poznati američki death metal/grindcore bend EXHUMED nastupiće u Domu Omladine u Kragujevcu 18. jula! Bend je već uveliko na evropskoj turneji koja najavljuje izlazak njihovog novog albuma "Necrocracy", a u Kragujevac dolaze pre nego što se upute ka zapadu i nastupima u Italiji i festivalu Metal Days u Sloveniji. Kao podrška će nastupiti domaći bendovi EMETICA, DOWNTRODDEN i ULIČNI BATINAŠI, svi iz Kragujevca. Ulaz na ovaj koncert je svega 250 dinara.

 

Keep_Calm_Exhumed_in_Kragujevac.jpg

 

Exhumed (USA) Grindcore / Death Metal

Emetica (Kragujevac) Grindcore http://www.myspace.com/emeticagrind

Downtrodden (Kragujevac) Grindcore http://www.myspace.c...owntroddengrind

Ulicni Batinasi (Kragujevac - Beograd) Ultra Core

 

Kragujevac Dom Omladine 18.07.2013. četvrtak, 21:00, Ulaz 250 dinara

 

 

Klub je mali, prima do 150 ljudi, cena je simbolična, a imate polaske prilično često za BG, u pola 3 ujutru, u 4:15 za Sombor preko Beograda i Novog Sada.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@gadget - prvo matori, pozdrav za tebe sto si organizovao sve ovo, ja sam odusevljen, tek nas nekolicina se iscimala iz beograda da vidi ovo ludilo( ja(steven seagal majica), onaj decko pored mene sa havajkom(VoivodBG sa foruma) sto te smarao za rostilj :D, romac i mozda jos par ljudi). e da i hvala na besplatnom Obscene Extreme disku!

 

au jebem ti sveti kurac kakvo je ovo bilo kidanje, skroz sam bio mokar, noge su mi izgazene, oba skocna zgloba, jedva hodam, bendovi isprebijali. neverovatno je kako je exhumed izneo svoje bubnjeve i gitarske glave i ustupio ih svim predgrupama te su ovi zvucali svi sjajno bili, stvarno su carevi i super likovi. Exhumed je odvalio, utegnuto, masinerija, razvaljivanje, totalni lom nemam reci. voivod se prekinuo od stvarnosti, popio je preko 5L piva uz to jos i neke rakije tamo sto su nam ustupali, pili zajedno sa bendom i svi smrdeli na znoj. unutra je sve smrdelo nije bilo kiseonika, valjda je lik koji je bio u kostimu doktora sa motornom testerom koji je odrzavao mini performanse bio utopljen u neki znoj i zasmrdeo je sve zivo :haha:

 

mene je cela akcija izasla 1000 kinti - 640 din mi je bila studentska povratna busom + cena karte 250 din to je 900 din. plus kupis malo nesto da pijes i to je malo preko 1000 sto je smesno za ceo ovaj cim

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exhumed su neverovatni uzivo. Pogotovo kada imate priliku da ih slusate u prostorji od 40 kvadrata, a vi ste na metar od njih. Zao mi sto nisam poneo diktafon jer sam imao jedan od zabavnijih razgovora sa gitaristom o svemu zivom.

Cestitke i organizatoru, ako budes dovodio jos neke solidne kultove doci ce se ponovo. :pivopije:

@Chess, strah i prezir u Kragujevcu. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...