Jump to content

2013.07.25. *Klub Shlep, Beograd* Bjesovi, Plišani Mališan, Horkestar, The Schtrebers


VoivodBG

Recommended Posts

 

U četvrtak, 25.07. od 21:30h na Shlepu (kod Brankovog mosta) biće održan drugi koncert podrške Slobodanu Kinđiću Boksiju koji se trenutno bori protiv raka pluća.

Prošlog četvrtka Marčelo, Filteri, Iskaz, Skaj Vikler i DJ Neško KKN su razvalili!

 

Ovoga puta nastupaju:

 

BJESOVI

PLIŠANI MALIŠAN

HORKESTAR

THE SCHTREBERS

DJ NATALIJA

 

Idemo zajedno, pozitivnom energijom do pobede!

 

Ulaz: 250 dinara. Sav prihod od ulaznica odlazi Boksiju

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preslusaj album Plisanih preko bandcamp-a. Tesko da ce neko napraviti bolji album ove godine. Schtreberi imaju solidan ep, ali se u njemu gubi prljava energija zivih nastupa. Na kraju nije ni bitno ko svira, ipak je ovo humana akcija da se pomogne coveku...

 

Budimo humani! Muzičaru Slobodanu Kinđiću Boksiju neophodna je naša pomoć. Boksijeva porodica i prijatelji uputili su apel svim ljudima dobre volje koji žele i mogu da finansijski pomognu kako bi se nabavili neophodni medikamenti sa Kube, dijetetski suplementi ipreparati koji sprečavaju širenje tumora na ostale organe.

 

 

Više informacija o prirodi Boxijeve bolesti možete saznati Facebook grupi Podrška za Boxija. U saopštenju porodice i prijatelja navodi da je svaka, makar i minimalna pomoć dobrodošla.

- JAKO VAŽNO! Prijatelji, iskreno vas molim da nam pomognete. Razboleo se Boksi, naš drug iz nekadašnjeg benda Shock Orchestra. Sećate ga se sigurno, jedan od dvojice divnih, nasmejanih džinova koji su pevali prateće vokale. Neponovljivo dobar čovek, otac dvoje dece. Veoma mi je teško što vam ovo pišem, teško je zvučati dostojanstveno kad dragoj osobi gori pod nogama, a vreme je takvo da traži ekstremnu patetiku da bi se ljudi pokrenuli. Ipak, verujem da vama koji ste okupljeni ovde ne treba to da biste bili saosećajni, pa ću samo reći ovo: pomozite nam da spasemo prijatelja – apelovao je poznati reper Marčelo na svom Fejsbuk profilu.

boksi1.jpg

Foto: Google+/Branislav Milatovic

Računi na koje se može uplatiti pomoć za Boxija:

Dinarski:

Banca Intesa

Slobodan Kinđić, Osmog marta 4, 11250 Beograd

svrha uplate: “pomoć za Boksija”

dinarski: 160-5100100254630-23

devizni: RS35-160-5130200945653-33

Devizni (za uplate iz inostranstva):

Account name: Slobodan Kindjic

Bank name: Banca Intesa ad Beograd

Bank address: Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd

SWIFT code: DBDBRSBG

IBAN code: RS35160513020094565333

Address: Osmog marta no.4, Beograd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mogu reci da je bila dobra svirka. Horkestar nisam sa nekom posebnom paznjom ispratio, ali su zvucali simpaticno. The Schtrebers uvezbano, ubojito i nabiveno energijom. Svirali neke nove pesme koje nisu na prvom EP izdanju. Desio im se i mali ispad na poslednjoj pesmi, ali izgurase ga nekako.

Plisani Malisan, sanjivi i lucidni, izrokase tu i tamo, ali imali su kraci nastup.

Bjesovi su krenuli fenomenalno (Ona te voli, verujem, aikido (dobro zvuci obrada) ali su ih utisali zbog policije koja je dolazila nekoliko puta da upozori na cas, dok je sa ladje tukao neki teski tuc tuc bez problema. Da nisu morali da se stisavaju koncert bi imao kompletniju sliku, pogotovo sto su svirali Kisu i Cak i da mogu.

Organizatori ponovo ispalili sa najavama da sve krece od pola 10, pa stoga ubuduce pre 22, 23 ne treba ni dolaziti na svirke. No, to sada nije bitno, nadam se da ce prikupiti dovoljno novca za Boksija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...