Jump to content

2013.10.13. *Drugstore, Beograd* A Place To Bury Strangers, Bambara, Halftones


VoivodBG

Recommended Posts

1294322_610191825697924_943651859_o.jpg

 

13. Oktobar

Kulturni centar Grad

21h

 

A PLACE TO BURY STRANGERS (New York City)

http://aptbs.tumblr.com/

 

BAMBARA (Brooklyn)

http://bambara.bandcamp.com/

 

HALFTONES (Beograd)

http://halftones.bandcamp.com/

 

---

 

Karte se mogu naći na šanku KC Grad

--

Early Bird - 500 *

Pretprodaja - 800

Na veče koncerta - 1000

----

* ograničena serija od 50 komada

Edited by VoivodBG

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uf covece. Zasto je tako losa reklama za ovaj koncert, tk sam sad saznao. Ajde neka mi neko da adresu tog kluba Drugstore. Gde se to tacno nalazi?

 

to ti je kod one beko zgrade stare kad ides ka donjem kalisu. totalno rape alley, ali videce valjda ljude kako idu na koncert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#earplugs, spasili vece. A Place To Bury Strangers, bili malo tisi zbog toga, ali koliko cujem od ovih sto se ne plase tinitusa nisu bili toliko glasni. Lozacki nastup, palo je jedno iskusno (skoro) lomljenje gitare (koja je verovatno vec dugi niz godina zlostavljana) i simpaticni crowd surfinzi i sutke u prvim redovima. Pocetak koncerta sa hitcinom Deadbeat. Ostatak je trag proslosti u dimu i neonskim osvetljenima kluba. Da li se ATPB opravdali ime najbucnijeg benda? Verovatno ne, bilo je i glasnijih. Ali sto se tice celokupnog nastupa, svirackog umeca, i setliste, desetka. Do nekog sledeceg koncerta, u boljem prostoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Halftones su mi nezanimljivi.

 

Bambara su pokazali ogromnu želju za sviranjem i energiju vrednu poštovanja, ali je to uzaludno kada su pesme aranžmanski raštrkane, bez početka i kraja. Pri tome, nameštali su se više od sat vremena.

 

A Place To Bury Strangers su se prošetali kroz svoju diskografiju taman kako treba. Počeli sa "Deadbeat", pravo u mozak i bez zajebavanja, a kasnije šarali između pesama koje su, iako stilski različite, zvučale jednako dobro u bučnom izvođenju. A kad smo kod buke, čepići su bili spremni i ostali neupotrebljeni - silne najave o glasnom bendu nisu opravdane te večeri. U svakom slučaju, atmosfera je, sa sve mašinama za dim, svetlima, projekcijom i članovima benda od kojih su se, na kraju, videle samo siluete, bila prava shoegaze stvar. Uzevši u obzir neočekivano dobar odziv publike, ne ni nilo loše da ih sledeći put vidimo u većem i boljem prostoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...