Jump to content

Recommended Posts

mojnovisad intervju

 

Quote

Ta vaša povezanost sa publikom i razmena energije se odlično oseća na sveže izdatom lajv albumu “Biološki minimum“. Ovaj album je nabijen emocijama, koje su se posebno osetile u vašem glasu na pojedinim pesmama.

− Uspeli smo da prenesemo ceo koncert bez dosnimavanja i dopevavanja. Obično muzičari, kada se odluče da izdaju lajv, otpevaju sve ispočetka identično kao na koncertu, tako da zvuk bude kvalitetniji  pa se lakše miksa. Ja nisam hteo ništa da radim. Tu ima nekoliko pesama u kojima sam zaboravio tekst pa me je publika podržala, u kojima sam permutovao dve strofe i slično, ali to mi ništa nije bilo važno jer sam video da to ljudima nije važno.


http://www.mojnovisad.com/files/news/4/4/0/37440/37440-n4.jpg


− Meni je najdraže kada mi koncerti liče na tonske probe, kada se osećam dobro na bini, pevam, malo se okrenem ka bendu, malo ka publici, sviram za svoju dušu, žmurim, zapalim cigaru, uživam. Ali nekada se desi da me savladaju emocije. Na ovom koncertu sam nekoliko pesama zaista jedva uspeo da otpevam do kraja. Tako se zadesi, nađu se neki ljudi u publici, koji te podsete na neke druge ljude, kojima su pesme posvećene, a više ih nema. Sve se to onda pomeša, a ja još uvek nisam naučio da se izborim sa tim situacijama. To se onda i čulo u mom glasu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Lepe vesti što mu je otišao čitav kontigent. Mogli bi samo da revidiraju pakovanje jer kartonac takvog tipa je kriminal i ti diskovi neće dugo da izdrže test vremena.

@Demon Seed daj mu šanse, čovek se promenio nabolje otkako ima dete, i ove nove pesme imaju pozitivniji vajb nego stari Blokej. 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ne mogu nešto, pustio sam par s Veronautike čini mi se i nisam mogao da slušam, mnogo mi je sporo, melanholično i beživotno, deluje kao da je jedini način za slušanje da se natapaš tom nekom hipsterskom tugicom, zrači i nekim samosažaljenjem... Takvim samosažaljenjem zrači i Block Out, ni njega nešto ne volim ali ima dobrih pesama, al' ako mi BO nije vrh gde je umeo da baci dobre rifove, teško da će ovaj, što kažu zoomeri, singer/songwriter materijal...

Ali super ako nove nisu toliko deprimirajuće kao ovo što sam pustio, nek mu je nazdravlje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...